BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

 
 158
Başkan Şahin`in 23 Nisan UlusalEgemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı sebebi ile kutlama mesajı yayımladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı sebebi ile kutlama mesajı yayımladı.

Şahin mesajında şunları söyledi:

 

Aziz milletim Çok değerli hemşerilerim,

23 Nisan, Türk Milleti`nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.

 

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Bu gün bir kez daha bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama mutluluğunu yaşıyoruz.

İnanıyoruz ki, yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye`nin ve barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın Önderi, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu ve bu anlamlı bayramı dünya çocuklarına armağan eden Büyük Önder Atatürk ve Silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyor,

Aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyor, Saygılarımı sunuyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0