GÜNDEM

Başkan Şahin'i Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

 
 47
Başkan Şahin'i Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor - Bafra`da çoğunluğun güvenoyu ile yeniden göreve seçilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da çoğunluğun güvenoyu ile yeniden göreve seçilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Şahin`i Kızılırmak Lisesi Müdürü Ömer Demirkol, Müdür yardımcıları ve öğretmenler, Bafra özel eğitim ve iş uygulama merkezi müdürü Mustafa Yiğit, Müdür Yardımcıları İlker Karakaya, İshak Katipoğlu, İzzettin Şahin, Küsader Başkanı Gülseren Akdaş, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum ve Yönetimi, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Okuyucu, Kadir Ekiz, Ali Mutlu, İbrahim Arslan, Akmercan Delta Doğalgaz bölge Müdürü Mustafa Sezen ve Yönetim kurulu, Özel Bafra Koleji Müdürü Cafer Koç ve okul yöneticileri, Bakav Türk sanat Müziği korosu, Vakıf kurucularından Fethi Ay ve koroyu temsil eden üyeler, Yunus Emre Türk Kültür Merkezi`nden Süleyman Sezer ve çok sayıda vatandaş ziyaret ederek ikinci dönem için başarı dilediler.

Yunus Emre Türk Kültür Merkezi`nden Süleyman Sezer Başkan Şahin`e papirüs üzerine sureler ve eski mısır uygarlığına ait mısır müzesinde de mevcut olan meydan kazları tasvirini ayrıca sodalit taşından yapma tesbih hediye etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Gösterilen ilgi ve ifade edilen iyi dileklerden ötürü tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin'i Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0