GÜNDEM

Başkan Şahin`e Çanakkale Gezisi Teşekkürü

 
 45
Başkan Şahin`e Çanakkale Gezisi Teşekkürü - Bafra Milli Piyango Yurdu Müdürü Yusuf Sabah, yurt görevlileri ve öğrenci temsilcisi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret ederek teşekkür ettiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Milli Piyango Yurdu Müdürü Yusuf Sabah, yurt görevlileri ve öğrenci temsilcisi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yılı ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Bafra Belediyesinin katkı ve destekleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Bafra Milli Piyango Yurt Müdürlüğü`nün işbirliği ile Çanakkale Şehitliği Gezisi düzenlenmiş ve geziye Bafra Milli Piyango yurdunda kalan Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri katılmıştı.

Yapılan bu anlamlı gezi sonrasında Bafra Milli Piyango Yurdu Müdürü Yusuf Sabah, yurt görevlileri ve öğrenci temsilcisi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret ederek teşekkür ettiler. Ziyaret sırasında Belediye Başkan yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş hazır bulundular. Öğrenciler Çanakkale`den getirdikleri Seyit Onbaşı maketini Başkan Şahin`e hediye edildi.

Başkan Şahin ziyaret sırasında şunları söyledi: Yurt müdürümüz Yusuf Sabah, yurt görevlilerimiz ve öğrenci temsilcimiz nezdinde öğrencilerimize bu nazik ziyaret ve davranışları için teşekkür ediyorum. Bafra Belediyesi olarak her zaman böyle anlamlı çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Ecdadımızın bizlere emanet ettiği vatanımızı sonsuza kadar yaşatmak için bizlerde hep beraber üzerimize düşeni yapacağız." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`e Çanakkale Gezisi Teşekkürü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0