GÜNDEM

Başkan Şahin`e Başsavcıdan İad-i Ziyaret

 
 104
Başkan Şahin`e Başsavcıdan İad-i Ziyaret - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) hazırladığı 2014 Yaz Kararnamesi ile Kütahya Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı iken Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İbrahim Keskin Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) hazırladığı 2014 Yaz Kararnamesi ile Kütahya Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı iken Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İbrahim Keskin Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başsavcı İbrahim Keskin`i göreve başlaması ile birlikte ziyaret edip başarılar dilemişti.

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan İbrahim Keskin gerçekleştirilen iade-i ziyarette birlikte çalışmanın öneminin altını çizdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek birlikte çalışacak olmaktan ötürü mutlu olduğunu dile getirdi.

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan İbrahim Keskin 1975 Rize doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Rize`de tamamladı. 1997 Ankara hukuk mezunu. Yüksek lisans yaptı. Muğla Yatağan, Şırnak Beytüşşebap, Trabzon Beşikdüzü, Antalya Serik, Kütahya Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan sonra Bafra ilçesine atandı. Evli ve 2 çocuk sahibi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`e Başsavcıdan İad-i Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0