GÜNDEM

Başkan Şahin`den Ziraat Odasının Yeni Yönetimine Ziyaret

 
 39
Başkan Şahin`den ZiraatOdasının Yeni Yönetimine Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, Yeni seçilen Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner`i ve yönetimini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, Yeni seçilen Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner`i ve yönetimini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçim sonucu Ziraat Odası Başkanı Başkanlığına seçilen Osman Tosuner`i ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Şahin: "Her şey Bafra İçin diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bafra için yapılan her şey yine Türkiye için yapılmış olacaktır. İlçemizde Tarım, Organize Sanayi, Turizm, Kentleşme, Fakülte olmak üzere en önemli beş başlık hakkında çalışmalarımız var.Sera OSB ve Medical OSB hakkında güzel gelişmeler var. İnşallah bu çalışmalar Bafra`mıza çok büyük katma değer sağlayacaktır. Bafra`nın kalkınma planını hazırlıyoruz.Her alanda gerçekleştirilecek çalışmalar İlçemizdeki dinamizm odaklarının gayret ve çabalarıyla olacaktır.Göreve yeni başlayan Ziraat Odamızın Başkan ve Yönetimi ile birlikte aynı hassasiyet içerisinde çalışmalarımız sürecek" dedi.

 

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ise gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Birlik ve beraberlik içerisinde Bafra`mız için yoğun bir çalışma programına giriyoruz.Bu süreçte gösterilen destek için teşekkür ediyorum" Dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Ziraat Odasının Yeni Yönetimine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0