GÜNDEM

Başkan Şahin`den Yusuf Ziya Yılmaz`a Hayırlı Olsun

 
 151
Başkan Şahin`den Yusuf Ziya Yılmaz`a Hayırlı Olsun - Başkan Zihni Şahin: "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayırlı Olsun" dedi.
Bafra Haber

 |  - Başkan Zihni Şahin: "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayırlı Olsun" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara dönüşünde Samsun`un Havza ilçesinde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılanmıştı.

Ankara dönüşü Havza`da Yusuf Ziya Yılmaz`ı AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin başta olmak üzere il ve ilçelerdeki ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye başkan adayları ile partililer büyük coşku ile karşılamıştı. Karşılama sonrasında AK parti Samsun İl Başkanlığında Basın açıklaması yapılmıştı. Basın açıklaması sırasında Samsun Büyükşehir Belediye başkanı ve adayı Yusuf Ziya Yılmaz`ın sağ tarafında il başkanı sol tarafında ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in yer alması dikkat çekmişti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Belli bir tatlı rekabet sonrasında Başbakanımız Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan adayımız olarak Yusuf Ziya Yılmaz Beyi Parti grup toplantımızda İl başkanımız, bakanımız ve milletvekillerimizin de bulunduğu ortamda açıklamıştır. Bunun Samsunumuza, Bafra`mıza, ülkemize, partimize ve Yusuf Ziya Yılmaz Beye hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Samsunda ki olumlu ve hızlı büyük değişim ile gelişimin bundan sonrada yeni projelerle devam edeceğine inanıyorum.

Yeni bütün şehir yasası ile Samsunumuzun bütün ilçe ve köyleri Samsun Büyükşehir belediyesinin hizmet alanına girmiştir. Pek çok konuda yetki ve sorumluluklar Büyük şehir belediyemize bırakılmıştır. İlçe belediyeler olarak Büyük Şehir belediyemiz ile koordineli, işbirliği ve istişare olmamızı gerektirmektedir. Bafra olarak biz bu anlayışımız ve medeni ilişkilerimizle yeni bütün şehir yasasından olumlu olarak yararlanacağız. İnşallah 30 Mart 2014 tarihinden sonra ilk etapta büyük mesafeler aldığımız ve hazırlıklarını yaptığımız büyük şehir belediyemizin yetkisine bırakılmış olan Katı atık Bertaraf tesisi, oto gar ile sebze ve meyve hali projelerimizi Büyük Şehir Belediyemiz ile birlikte yapacağız. Bulunduğumuz makamlar şehirlerimize ve insanlarımıza hizmet yerleridir. Bugüne kadar olduğu gibi bu anlayışımız ile hemşerilerimin hizmetine devam edeceğiz. " dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Yusuf Ziya Yılmaz`a Hayırlı Olsun içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0