GÜNDEM

Başkan Şahin'den Vefa

 
 75
Başkan Şahin'den Vefa - Uzun yıllar Öğretmenlik yapan ve yetişen birçok öğrenci üzerinde emeği olan Başkan Şahin, Öğretmenler Günü`nde İlkokul Öğretmeni Bayram Şahin`i ve Lise yıllarının Felsefe Öğretmeni Handan Demircan`ı evlerinde ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Uzun yıllar Öğretmenlik yapan ve yetişen birçok öğrenci üzerinde emeği olan Başkan Şahin, Öğretmenler Günü`nde İlkokul Öğretmeni Bayram Şahin`i ve Lise yıllarının Felsefe Öğretmeni Handan Demircan`ı evlerinde ziyaret etti.

Uzun yıllar Öğretmenlik yapan ve yetişen birçok öğrenci üzerinde emeği olan Başkan Şahin, Öğretmenler Günü`nde İlkokul Öğretmeni Bayram Şahin`i ve Lise yıllarının Felsefe Öğretmeni Handan Demircan`ı evlerinde ziyaret etti.
Handan Demircan "Öğrencimiz olan Belediye Başkanımız Zihni Şahin`in başarıları ile gurur duyuyoruz. Öğretmenler Günü`nde bizleri unutmayarak ziyaret etmesi çok güzel bir vefa örneği, kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise; "Bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimize duyduğumuz minneti ifade edebilmek mutluluk verici. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü`nü yeniden tebrik ediyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin'den Vefa içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0