BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`den Miraç Kandili Kutlaması

 
 237
Başkan Şahin`den Miraç Kandili Kutlaması - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Miraç Gecesi dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Şahin mesajında Miraç gecesinin önemine değinerek şunları söyledi:
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Miraç Gecesi dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Şahin mesajında Miraç gecesinin önemine değinerek şunları söyledi:

Cenab-ı Hakk`ın yüksek huzuruna kabulü anlamına gelen Miraç Gecesini insanlık olarak idrak etmekteyiz. Miraç gecesi üç aylar içerisinde bulunan feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olup, hepimiz için af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşabilmenin de bir vesilesidir. Bir yükseliş olan miraç, bütün dünyevi duygulardan ve beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa ve en yüce mertebeye geçiştir.  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir gelişme ufkudur. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğü olmuş ve Miraç mucizesi Kur`ân-ı Kerimde ayetlerle anlatılmış,  varlığı inkâr edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur. Bu gecenin anlam ve öneminin insanlık tarafından kavraması halinde yaşadığımız dünyaya barış, kardeşlik, sevgi, saygı ve bir arada yaşamak anlamında çok büyük katkılar yapacağına inanmaktayım.

Bu duygu ve düşüncelerle Hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik Eder, Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile olmasını Cenâbi Hak`tan Niyaz Ederim

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Miraç Kandili Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0