GÜNDEM

Başkan Şahin'den Kaymakam Arslan'a Ziyaret

 
 51
Başkan Şahin'den Kaymakam Arslan'a Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra`nın yeni Kaymakamı Halis Arslan`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra`nın yeni Kaymakamı Halis Arslan`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eylül 2014 tarihli müşterek kararname ile Bafra Kaymakamlığı görevine atanan Halis Arslan`ı makamında ziyaret eden Başkan Şahin "Bafra`mıza Hoş geldiniz. Kurumlar arasındaki uyum, kurumlar arasındaki çalışma her zaman olumlu sonuçlar ortaya koymuştur. Nihayetinde hizmetimiz insanlığa ve insanlara olduğu için, bunu mülki amirimiz olarak siz, yerel yönetici olarak biz bu huzur ilçesinde görev yapmanın zevkini birlikte yaşayacağız." Dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise "Kararnamemizin yayınlandığı günden beri Bafra`daki vatandaşlarımız teveccühü fazlasıyla mutluluk verici. Şahsınızda tüm Bafra halkına, bu sıcaklığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu güzel ilçede İşbirliği ile daha fazla vatandaşımızın memnuniyeti artıracak hizmetleri yapmak için, üzerimize düşecekleri yapmanın heyecanını yaşadığımı bir kez daha paylaşmak istiyorum. Bu vesileyle de zatıâlinizle beraber bütün Bafra halkına sevgiler ve saygılar sunuyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin'den Kaymakam Arslan'a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0