GÜNDEM

Başkan Şahin`den Avrupa Güreş 2.sine Altın

 
 54
Başkan Şahin`den Avrupa Güreş 2.sine Altın - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralı  Güreşçi Furkan Bayrak`a  Avrupa`da yapılan şampiyonada Avrupa 2. olmasından dolayı yarım Cumhuriyet Altını hediye ederek onure etti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralı Güreşçi Furkan Bayrak`a Avrupa`da yapılan şampiyonada Avrupa 2. olmasından dolayı yarım Cumhuriyet Altını hediye ederek onure etti.

Geçtiğimiz yıl Hırvatistan`ın başkenti Zagreb`de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Dünya 1.si olan aynı zamanda Avrupa 3. Olan Furkan Bayrak bu yıl yapılan turnavada Avrupa 2. Oalrak bir başarıya daha imzasını attı.

Önümüzdek, Ağustos ayında Brezilya`da yapılacak olan Dünya Gençler Güreş Şampiyonası için kampa gireceğini ifade eden Furkan Bayrak`a Başkan Zihni Şahin teşekkür ve tebrik ederek yarım cumhuriyet altını hediye etti.

Furkan`ın başarılarını ilgiyle takip ettiğini belirten Zihni Şahin, "Geçtiğimiz yıl Furkan Avrupa 3.süydü. Bu yıl ise kendini biraz daha geliştirerek 2. oldu.  Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Dünya Şampiyonasında kendilerine başarılar dilerim." dedi.

Furkan Bayrak ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İstanbul`da yapılan turnuvalarda geçtiğimiz yılki başarımı yakalayarak 2. oldum. Final ayağına gelene kadar 4 güreşçi ile güreştim. Final ayağında geçtiğimiz yıl dünya şampiyonası yarı finallerinde karşılaştığım ve yendiğim Alman rakibim vardı. Burada zorlu maçlar olduğu için final maçına kadar yoruldum. Final maçında da 5-3 Alman ekibine yenildim. Avrupa şampiyonu olsaydım çok güzel olacaktı ama nasipte bu varmış önümüzdeki tunuvalara daha iyi hazırlanıp şansımı tekrar deneyeceğim. Önümüz Ağustos ayında Brezilya`da Dünya Gençler Güreş Şampiyonası var. Kampa gireceğim ve kampsonunda Brezilya`ya gideceğim. Hedefim tekrar şampiyon olup ülkeme galibiyetle dönmek. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Avrupa Güreş 2.sine Altın içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0