GÜNDEM

Başkan Şahin`den 23 Nisan Ve Regaip Kandili Kutlaması

 
 108
Başkan Şahin`den 23 NisanVe Regaip Kandili Kutlaması - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı ve Regaip kandili ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan yayınladığı mesajda şunları söyledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı ve Regaip kandili ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan yayınladığı mesajda şunları söyledi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşımızın yönetildiği TBMM`nin açılış tarihi olan ve çocuklarımızın bütün dünya çocukları ile birlikte kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı kutluyorum. Çocuklarımıza böyle güzel bir bayram hediye eden devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum.

Ayrıca birbiri ardına açılan rahmet, mağfiret ve bereket kapıları olan Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde toplayan, Regaip Kandili ile başlayan, Miraç ve Berat`la devam eden, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ile zirveye ulaşan, Ramazan Bayramı ile de maddî ve manevî alanda Bayram`a dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma ayları olan üç ayları ve Regaip Kandilinin milletimize ve İslam âlemine hayırlı olmasını Yüce ALLAH`TAN diliyorum.

SAYGILARIMLA

Bafra Belediye Başkanı

Zihni ŞAHİN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den 23 Nisan Ve Regaip Kandili Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0