GÜNDEM

Başkan Şahin: Yolumuz Hizmet Yoludur

 
 85
Başkan Şahin: Yolumuz Hizmet Yoludur - Başkanı Zihni Şahin, Bizim yolumuz partizanlık ve dedikodu yolu değil hizmet yoludur" dedi.
Bafra Haber

 |  - Başkanı Zihni Şahin, Bizim yolumuz partizanlık ve dedikodu yolu değil hizmet yoludur" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin güne Belediye temizlik personellerini ziyaret ve onlarla kahvaltı ederek başladı.  Bakan Şahinin bu programına Samsun milletvekili Ahmet Yeni`de katıldı. Başkan Şahin daha sonra sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.  Başkan Şahin bu kapsamda İşçi emekliler Derneği, din adamları ve görevlileri Derneği,  Minibüsçüler Derneği Kosovalılar Derneği,  Ortopedik özürlüler derneği, Eğitim-İş sendikası, Atatürkçü Düşünce Derneği,  Omurilik Felçlileri derneği, ziyaret etti. Dernek mensupları ve Eğitim İş sendikası yetkilileri birer siyaset dersi vererek Başkan Şahin`e açıkça sevgi ve ilgilerini " Bu yerel seçimdir. Burada biz çalışana, adamlığa bakarız. Dürüstlüğe bakarız, Bafra`mızın menfaatlerine bakarız sözleriyle ifade ettiler."

Başkan Şahin ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada: Bugün yaşadıklarımdan bir insan olarak çok büyük onur duydum. Çok mutlu oldum ve duygulandım. Bana şimdi daha büyük bir sorumluluk yüklendi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi

Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bafra`mıza partizanlık ve dedikodu hastalığını sokmaya gerek yok.  Buna izin vermemeliyiz. Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz.  Hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz. Ortak amacımız Bafra`mıza ve insanlarımıza hizmet etmektir. Bugüne kadar toplumumuzun tamamını kucakladım Yakamızda ise Bafra`mızın rozeti taşıdım. Bundan sonrada aynı anlayış ile yolumuza devam edeceğiz. Benim için, Bafra`mızın birlik ve beraberliği ile huzuru her türlü siyasi istikbalin önündedir.  Gönlümde insanımıza sevgimiz, aklımızda ise Bafra`mıza hizmet sevdamız var.

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü:  Üzülerek görüyorum ki Bafra`nın bir Kent meydan bile yok diyecek kadar hırs ve yalana bulanmış bir siyaset anlayışı yaşıyoruz. Bafra kent meydanına kavuşalı 3 yıl oldu. Yanında bulunan Merhum Alparslan Türkeş Beyin adını taşıyan parkımızı tamamen yenilemeye başladık. İnşallah kısa bir süre sonra tamamlanıyor. Onun yanında yapılmış olan yerini Belediye Meclisi olarak tahsis ettiğimiz Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezimizde ise 2.800 çocuğumuz 28 ayrı kursta eğitim görüyor. Biz şimdi birinci etabı başlamış olan Bafra`mızın 100 yıllık hayali Kızılırmak Sedde projemizi Bafra`ya kazandırıyoruz.  Biz halkımıza daha çok hizmet etmek derdindeyiz.  Dedikoduya hayatımda yerde vermem zaman da ayırmam, dedikoduya bulaşmaz ve partizanlıkla halkımız arasında ayırım yapamam. Biz beş yılda 20 yılda yapılmış olan asfalt ve kaldırımı halkımızın hizmetine sunduk. Halkımızın gönlü rahat olsun. Asfaltı da, kaldırımı da kurduğumuz tesislerde belediye olarak biz üretiyoruz araçlarda bizim Doğalgaza paralel olarak Bafra da yapılmadık asfalt ve kaldırım İnşallah kalmayacak.  Benim derdim Bafra`ya ve insanlarımıza hizmet etmektir.

Başkan Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: Allaha şükür 5 yılda 33 proje ve hizmeti halkımıza kazandırdık. Bunları hep birlikte Bafra olarak başardık. Allahın izniyle önümüzde ki 5 yılda bu 33 proje ve hizmete 41 yeni proje ve hizmet ilave edeceğiz.  Ben dedikodu ve partizanlıkla değil hizmet etmekle mutluyum. Halkımıza efendi olmak değil hizmetkâr olmakla meşgulüm. Halkımızın hizmetkârı olmaktan da onur duyuyorum.

Tanıtımdır&Yoruma kapalıdır

Bafranın haberi, bafra