GÜNDEM

Başkan Şahin: Tüm Hemşehrilerimin Bayramını Kutluyorum

 
 18
Başkan Şahin: TümHemşehrilerimin Bayramını Kutluyorum - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Ramazan Bayramı münasebetiyle bayram mesajı yayınladı. Bayramlaşma gün ve saatleri hakkında bilgi verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Ramazan Bayramı münasebetiyle bayram mesajı yayınladı. Bayramlaşma gün ve saatleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Şahin Bafra Belediyesinde Bayramlaşmanın 17.Temmuz.2015 Cuma günü saat 11.30 " " 12.30 arası başkanlık makamında yapılacağını söyledi.
Başkan Şahin yayınladığı bayram mesajında ise şunları söyledi: "Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı günlerdir. Bayramlar, çocukluğumuzdur, heyecanlarımızdır, sevgi, saygı, rahmet ve şefkat dolu günlerdir. Bayramlar toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygularla aileniz ve tüm sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmeniz dileklerimle, Tüm hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam ÃÆ'"Å¡leminin Mübarek Ramazan Bayramı`nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."   

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Tüm Hemşehrilerimin Bayramını Kutluyorum içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0