GÜNDEM

Başkan Şahin: Sanata Desteğimiz Sürecek

 
 45
Başkan Şahin: Sanata Desteğimiz Sürecek - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçedeki sanatsal ve Kültürel faaliyetlere ev sahipliği ve destekleme noktasında ortaya konulan gayretin devam edeceğini belirtti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçedeki sanatsal ve Kültürel faaliyetlere ev sahipliği ve destekleme noktasında ortaya konulan gayretin devam edeceğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Hemşire ve aynı zamanda fotoğraf sanatçısı Türkan Zengin Karaboğa ve Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin "˜tarafından açılan Bafra`nın Kelebekleri ve Ağlayan Evleri fotoğraf sergisini ziyaret eden Başkan Şahin, 3 Gün süre ile açık kalan serginin Bafra`nın sanatsal duruşunun güçlü bir yansıması olduğunu ifade etti.

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin "Bafra`mızın gelişip büyümesinde kültürel ve sanatsal çalışmaların etkisi azımsanmayacak ölçüde. Bafra Belediyesi olarak her türlü sanatsal ve Kültürel çalışmaların hem ev sahipliğini hem de destekçiliğini sürdüreceğiz. Bu ve benzer çalışmaların özellikle gençlerimiz üzerindeki olumlu etkisi bizleri sevindiriyor. Gençlik Merkezimizin böylesi bir sergiye ev sahipliği yapması ise ayrı bir gurur kaynağı" dedi.

3 gün boyunca fotoğraf severlerin ziyaretine açık kalan fotoğraf sergisinde tamamı Asri Mezarlıkta ve Kızılırmak Deltasında Türkan Zengin Karaboğa tarafından çekilen 27 kelebek ve Hülya Yangın Ertekin tarafından çekilen 27 eski Bafra evi fotoğrafı ile toplam 54 fotoğraf ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Sanata Desteğimiz Sürecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0