GÜNDEM

Başkan Şahin, Para-taekwondocu Sporcularımıza Plaket Verdi

 
 82
Başkan Şahin, Para-taekwondocuSporcularımıza Plaket Verdi - Türkiye Taekwondo Federasyonu`nun 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonası 22 Mart 2015 tarihinde Ankara`da yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Taekwondo Federasyonu`nun 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonası 22 Mart 2015 tarihinde Ankara`da yapıldı.

Yapılan müsabakalarda (K42) 75 kiloda Nuri Çakır ve (K44) Erkan Karaca ilçemizde gurur kaynağı oldu.

Ayrı müsabakalar yaparak kategorilerinde üçüncülük elde eden sporculara, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin plaket verdi.

Başkan Şahin şunları söyledi: "Sporcularımız başarıları ile bizleri çok mutlu etti. Bu engelli kardeşlerimiz bizlere engelin nasıl ortadan kaldırılacağını gösterdi. Bu vesile ile bu başarının yetenekli engelli kardeşlerimize örnek olmasını temenni ediyorum. İstenince nelerin yapılabileceğini bu iki kardeşimiz bizlere gösterdi. Tekrar kazandıkları başarı ile bizlere ve ilçemize gurur kaynağı oldukları için teşekkür ediyor, yaşamlarında başarının ve mutluluğun eksik olmamasını temenni ediyorum." 

Başkanlık Makamında gerçekleşen plaket törenine sporcuların antrenörü Ali Duman, Bafra Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzman Doktor Ebru Kaynar Tunçel`de katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin, Para-taekwondocu Sporcularımıza Plaket Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0