SAMSUN

Başkan Şahin Hastanın Ayağına Gitti

 
 156
Başkan Şahin Hastanın Ayağına Gitti - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, kendisi ile görüşmek isteyen ALS hastasını evinde ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, kendisi ile görüşmek isteyen ALS hastasını evinde ziyaret etti

İlçe merkezine 18 kilometre mesafede bulunan Paşaşeyh Mahallesi’nden ikamet eden ALS (Amiyotrofik Lateral Skleroz) hastası Şenol Keskin, Başkan Şahin’i telefonla arayarak görüşme isteğini iletti. Başkan Şahin de ALS hastası Şenol Keskin’i Paşaşeyh Mahallesi’ne giderek ziyaret etti.

Başkan Şahin, "Ziyaretimiz Şenol kardeşimize moral oldu bu da bizi sevindirdi. Kendisiyle hoş sohbette bulunduk. Sıkıntılarını dinledik. Her hastalıkta moral değerler ve mücadele çok önemlidir. Biz buna katkı yapmak istedik. Şenol Keskin kardeşimiz ve aile fertleriyle bir ve beraber olduk. Benim için de çok duygu yüklü bir ziyaret oldu. ALS hastalığı bir kas hastalığıdır. Tamamen tedavi edilmesini sağlamaya yönelik TIP dünyası çalışmaktadır. Fakat şu ana kadar bu mümkün olmamıştır. Ama teknoloji ve TIP sürekli gelişmektedir. Her zaman umutlu olmak, moralimizi bozmamak, hayata sarılmak gerekir. Kardeşimiz ve ailesi umutlu ve morallidir. Bu noktada olan hastalarımız başta olmak üzere hastalarımızı hijyenik bir şekilde ziyaret etmek ve moral vermek gerektiğine inanıyorum. Kardeşimize ve tüm hastalarımıza Yüce Allah’tan şifalar diliyorum” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Hastanın Ayağına Gitti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0