GÜNDEM

Başkan Şahin Dualarla Göreve Başladı

 
 65
Başkan Şahin Dualarla Göreve Başladı - Samsun`un Bafra ilçesinde 30 Mart mahalli idareler seçimlerinden en yakın rakibi MHP`ye 13.500 oy fark atan AKP`nin Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 2.dönemi için bir tören düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde 30 Mart mahalli idareler seçimlerinden en yakın rakibi MHP`ye 13.500 oy fark atan AKP`nin Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 2.dönemi için bir tören düzenlendi.

Bafra Belediyesi önünde yapılan tören öncesinde Başkan Şahin Bafra Adliyesinde mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra belediye önüne konvoyla gelen Şahin alkışlar ve çiçeklerle karşılandı.

Tören`de ilk önce Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuştu.

Şahin konuşmasında, "Çok kıymetli hemşehrilerim 2.defa bize güvenim çok destek verdiniz bizi onurlandırdınız. Öncelikle bu görevi alarak Bafra'mıza, insanımıza, milletimize hizmet etme fırsatı verdiği için cenabı hamd ediyorum. Cenabı Allah inşallah sağlık içinde hayırlı hizmetlere vesile olmamızı nasip eder.

Değerli kardeşlerim, büyükşehir yayasıyla birlikte çalışma alanımız genişledi. Bu vesileyle 2 ay gibi bir süredir Bafra`da biz ve diğer siyasi partiler gerçekten çevre kirliliğine, trafik sıkıntısına neden oldu. Bu açıdan ben bütün arkadaşlarım açısından tüm Bafra halkından özür diliyorum.

Biz söz verdiğimiz hizmetleri tek tek hayata geçirdik. Bununda gururunu ve onurunu gerçekten yaşıyoruz. Bu hizmetlerin yapılması çok kolay olmadı. Bafra Belediyesinin içinde bulunduğu zorluklara rağmen gerek belediye personelimiz gerek birimlerimiz gerekse teşkilatımız ve Milletvekillerimizin destekleriyle gerçekten de Bafra 3-5 dönemde yapamadığı hizmetlere kavuştu. Vatandaşlarımız ve insanlarımız da o kadar vefasız olmadığını gösterdi. Bugün itibariyle mazbatamızı aldık.

Değerli kardeşlerim geçmiş dönemdeki oy oranımızın üstüne 12-13 puan daha arttırarak geldik bu Bafra belediyesi olarak bizler milletin gönlünü fethetmişiz ve milleti hizmete kavuşturmuşuz. Bu güne kadar nasıl hizmet yaptıysak bugünde 41 projeyi hayta geçireceğiz. Bafra hak ettiği değerlere kavuşacaktır.

Belki insanlarımızla istediğimiz gibi iç içe olamadık ama Ben meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza söylüyorum artık ülkede ve Bafra`da kişisel işlerle uğraşma devri kapanmıştır. Biz toplumun menfaatleri neyi gerektiriyorsa hep beraber kilitlenip hizmet edeceğiz."dedi.

Zihni Şahin'in konuşmasının ardından Fuat Köktaş ise, "Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. Bizde dedik ki Türkiye'nin istikbali ile oynanıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ı halkımız iyi benimsedi bu oyununa düşmedi.

Türkiye`de yeni bir dönem başladı. Türkiye`de yeni bir yükseliş başladı. Türkiye'de farklı bir heyecan başladı. Artık Cumhur Başkanını da halkımız seçecek. Bunun hazırlıkları başladı. Kimi Cumhur Başkanı görmek istediğimiz kimi köşkte görmek istediğimiz belli olacak. Yine biz meydanlarda olacağız. Bizim işimiz iyi hizmet etmek, bayrağı bir adım daha ileri taşımaktır. Zihni Şahin ilk seçildiğinde bayrağı belli bir yere getirdi. Şimdi kendi rekorunu kırabilmek için daha çok çalışacak. Biz de takipçisi olacağız.

Samsun`da sadece Asarcık`ı neden almadık. Asarcık AK Partili belediye iken neden başka parti kazandı. Ben Asarcıklı vatandaşlarımızdan haklarını bana helal etmelerini istiyorum. Belki orada biz az çalıştık. Belki orada derdimizi iyi anlatamadık. Belki orada Asarcıklıyı iyi ikna edemedik diye Asarcığımızı kaybettik. Hedefimiz neydi bizim 17+1. Hedefimizi tutturamadık, 16+1`de kaldık. Cenabı Allah'ın nasibi buymuş ama biz Asarcık`a da en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde en iyi çalışma ve hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağımızı buradan söylüyorum. Kazanamadıysak biz sorumluluğu önce kendimizde arıyoruz. Derdimizi iyi anlatmadığımızı düşünüyoruz. O İnsanları iyi ikna edemediğimizi düşünüyoruz. Onun için Asarcıklılar haklarını bize helal etsinler. Onlar 5 yıl belki ilçe belediyelerinden mahrum kalacaklar ama inanıyorum ki Büyükşehir yasasıyla biz Asarcık`a en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız." şeklinde konuştu.

Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş`in duası ile Başkan Şahin 2. Dönemi için başkanlık koltuğuna oturdu.

Törene, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş,  Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Dualarla Göreve Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0