GÜNDEM

Başkan Şahin: Devletimizin Şefkati İnsanlarımızı Kucakladı

 
 48
Başkan Şahin: DevletimizinŞefkati İnsanlarımızı Kucakladı - Sosyal Yardımlaşma Vakfı`nın yeni hizmet binasının açılışı Samsun Valisi, vali yardımcısı Bafra Kaymakamı, Garnizon Komutanı, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile yapıldı. Açılış töreninde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bir konuşma yaptı. Başkan Şahin konuşmasında şunları söyledi:
Bafra Haber

 |  - Sosyal Yardımlaşma Vakfı`nın yeni hizmet binasının açılışı Samsun Valisi, vali yardımcısı Bafra Kaymakamı, Garnizon Komutanı, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile yapıldı. Açılış töreninde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bir konuşma yaptı. Başkan Şahin konuşmasında şunları söyledi:

"Sosyal yardımlaşma alanında hükümetimiz çok önemli adımlar atarak sosyal devlet ilkesine sahip çıktı.  Kimsesizlik ortadan kalktı. İnsanlarımız devletinin varlığını hissetti. Devletimizin şefkati insanlarımızı kucakladı. Evde bakım hizmetleri, bakım yardımı, engelli maaşları, yaşlılık aylığı, gıda ve yakacak yardımı, çocuk yardımı, eğitim yardımı, nakdi yardımlar ile insanlarımız nefes aldı. Bu çalışmalar o kadar çok arttı ki vakfımızın binası yeterli olmadı ve bugün yeni binasına taşındı. Vakfımızın yeni yerinin hayırlı olmasını diliyorum.

 Bugüne kadar yapılan sosyal yardım çalışmaları örnek olmuştur. Bu çalışmaların daha da ileriye taşınacağına inanıyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Devletimizin Şefkati İnsanlarımızı Kucakladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0