BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin Bigem`i Ziyaret Etti

 
 204
Başkan Şahin Bigem`i Ziyaret Etti - Bafra Belediye Başkanı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB yönetim kurulu üyesi Zihni Şahin inşaatı kısa bir süre önce tamamlanan ve hizmete giren kısa adı BİGEM olan Bafra İhracatı Geliştirme Merkezi`ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB yönetim kurulu üyesi Zihni Şahin inşaatı kısa bir süre önce tamamlanan ve hizmete giren kısa adı BİGEM olan Bafra İhracatı Geliştirme Merkezi`ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Şahin ziyareti sırasında çalışmaları yerinde takip ederek proje koordinatörü Michael Mann`den ve yetkililerden bilgi aldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB ile Sera OSB ilçemizin geleceğidir. İki OSB istihdam merkezlerimiz olacaktır. En geç 4 yıl içinde buralarda 5 bin insanımız çalışacaktır. Bu nedenle çok önem verdik. İleri adımlar atıldı. Büyük Bafra Ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde çalışarak sonuçlar aldık. Kısa adı BİGEM olan kuruluşumuzda yeni hizmet binasına geçti. Bu bina Avrupa Birliği hibe fonları ile yapıldı. Sanayinin olduğu yerde ihracat vardır. Bu birimimiz bu anlamda çok önemli bir işleve sahip olacaktır. Önemli ve atılım olan çalışmalar da bir planlama süreci yaşanmaktadır. Daha sonra hazırlık ve son olarak da hayata geçme gerçekleşmektedir. İlk iki süreçte çok insan ve toplumlar bu çalışmaları pek fark etmez ve haberdar olamaz. Bizde bunları yaşadık. Ama inanılmaz bir yoğunluk ve gayret vardı. Bafra olarak bu hedefe kenetlendik. Çok güzel sonuçlar ortaya çıktı. İnşallah ilçemiz bir dönüşümü başarıyla tamamlayacaktır."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Bigem`i Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0