SAMSUN

Başkan Kul'dan Engelli Kardeşlere Sürpriz Ziyaret

 
 589
Başkan Kul'dan Engelli Kardeşlere Sürpriz Ziyaret - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe merkezinde ikamet eden görme engelli Serkan ve Hakan Bozkurt kardeşlerin daveti üzerine evlerinde sürpriz ziyaret gerçekleştirdi
Bafra Haber

 |  - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe merkezinde ikamet eden görme engelli Serkan ve Hakan Bozkurt kardeşlerin daveti üzerine evlerinde sürpriz ziyaret gerçekleştirdi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme ilçesinde ikamet eden Bozkurt ailesinin ziyaret isteğini yerine getirdi. Başkan Kul'un eşi Nuran Kul'un da katıldığı ziyarette, doğuştan görme engelli Serkan ve Hakan Bozkurt kardeşlerin hem kendileri hem de ziyaretçiler duygu dolu anlar yaşadılar.

Başkan Kul'un engelliler ile ilgili projelerini takip ettiklerini açıklayan engelli annesi Hamide Bozkurt, "Çocuklarım Serkan Bozkurt 24, Hakan Bozkurt 21 yaşında ve doğuştan görme engelliler. Çevreden ve medyadan edindikleri bilgiler ile Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul'a ilgi duydular. Son zamanlarda Başkanımızla tanışmak, görüşmek ve konuşmak istediklerini sürekli istiyorlardı. Konuyu Başkanımıza ilettik. Oda bizleri kırmayarak evimizde yuvamızda ziyaret etti. Kendisine ve ailesine teşekkür ederiz" dedi.

Engelli ve yaşlıların her türlü sorunlarını kendi sorunları olarak kabul ettiklerini ve o bilinçle çalıştıklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Engelli kardeşlerimiz açısından bizim dur noktamız olmaz. Engellerin ortadan kalkması için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Engelli vatandaşlarımızın, ailelerinin birbirleriyle ve toplumla kaynaşmasını sağlamak için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz. Hatta yaptığımız kaldırım ve yolları engelli vatandaşlarımızın kullanacağı biçimde dizayn edeceğiz. Yapacağımız çalışmalar sonunda ilçemizde yaşayan engellilerimiz sosyal yaşamın içerisinde maksimum düzeyde yer alacak" diye konuştu.

Terme'de engellilere yönelik yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunan ve uzun süre Hakan ve Serkan Bozkurt kardeşler ile sohbet eden Başkan Kul, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Kul'dan Engelli Kardeşlere Sürpriz Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0