SAMSUN

Başkan Kul: " Bölgenin turizm imkanlarının gelişimi için çalışmalara aralıksız devam edeceğiz"

 
 173
Başkan Kul: " Bölgenin turizm imkanlarınıngelişimi için çalışmalara aralıksız devam edeceğiz" - Terme’nin Gölyazı Mahallesinde bulunan göller bölgesinde Ordu Kano Kulübü ile incelemede bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bölgenin turizm imkanlarının gelişimi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Terme’nin Gölyazı Mahallesinde bulunan göller bölgesinde Ordu Kano Kulübü ile incelemede bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bölgenin turizm imkanlarının gelişimi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Ordu Kano Kulübü üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un makamında ziyaret ederek, bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Terme ilçesinde kano sporunun yaygınlaşması ve imkanlarının arttırılmasına yönelik Terme Belediyesi ile işbirliği içinde çalışmalara hazır olduklarını belirten Ordu Kano Kulübü üyeleri, bölgenin kano sporu için zengin imkanlara sahip olduğunun altını çizdi. Terme Gölyazı Mahallesi Göller bölgesinde Akgöl ve Simenit gölleri ile gölleri birbirine bağlayan kanalların bulunduğu alanda incelemede bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Ordu Kano Kulübü üyeleri, bölgenin kano sporu için zengin imkanlara sahip olduğunu ifade ettiler.

"İlçemizin saklı kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkaracağız"
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’nin turizm imkanlarının arttırılmasına yönelik çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, “İlçemiz doğal olarak birçok zenginliğe sahip. Bu zenginliklerden biri de Gölyazı bölgemizdeki göller ve göllerimizi birbirine bağlayan kanallar. Bu bölgede kano sporunun gelişimi ile alakalı Ordu Kano Kulübü’nün destekleri ile çalışmalarımıza başladık. Yapacağımız tesisleşme ile burayı kano sporu için bir cazibe merkezine çevireceğiz. Bu kadar muhteşem bir doğadan tüm Türkiye’nin faydalanabilmesi adına her adımı atmaya hazırız. İlçemizin saklı kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkaracağız” dedi.
Kısa süre içinde hayata geçirilecek Amazon Kano Kulübü ile birlikte yapılacak çalışmaların hızlanacağını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, bu süreçte çalışmalar konusunda destekte bulunan Terme Amazon Kültür ve Dayanışma Derneği ve Ordu Kano Kulübü üyelerine de teşekkür etti.
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Kul: " Bölgenin turizm imkanlarının gelişimi için çalışmalara aralıksız devam edeceğiz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0