SAMSUN

Başkan İshak Taşçı, Personeli İle İftar Yaptı

 
 422
Başkan İshak Taşçı, Personeli İle İftar Yaptı - Atakum Belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum Belediyesi,en süt kademedeki yöneticisinden en alt kademedeki işçisine kadar bir bütündür
Bafra Haber

 |  - Atakum Belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum Belediyesi,en süt kademedeki yöneticisinden en alt kademedeki işçisine kadar bir bütündür

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizin yarınlarını birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Yalı Kafe'de düzenlenen iftar yemeğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eşi Fatma Taşçı, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye çalışanları, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç.Dr.Bekir Şişman ve kent konseyi üyeleri katıldı.

İftar sonrası yaptığı konuşmasına Ramazan başından bu yana iftarlarını hep mahallelere giderek iftarlarını halkla birlikte açtığını söylen Başkan Taşçı, " Bugün de siz mesai arkadaşlarım ile birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Göreve başlayalı 4 ay gibi kısa bir süre olmasına karşın Yalı Kafe-Ottoman Düğün Salonu,Taflan Taş Parke Fabrikası gibi ciddi yatırımlar ve tesisler yaptık. Bunlardan Yalı Kafe ve Ottoman Düğün Salonu'nu 28 Temmuz Pazartesi akşam hizmete açacağız. Siparişini verdiğimiz,bu sayede günlük 7 binden, 30 bin taş üretimine çıkmamızı sağlayacak yeni makinelerimiz de önümüzdeki günlerde gelecek ve Taflan Taş Parke Tesisimizi de o zaman törenle açacağız. Böylece Samsundaki belediyeler arasında ilk taş parke fabrikası olan tesisimiz sayesinde ilçemizin ihtiyacı olan parkeyi kendimiz üretecek,böylece hem istihdam yaratmış hem de tasarruf etmiş olacağız. Ayrıca yıl sonuna kadar çeşitli mahallerimize 5 adet Osmanlı Köy Konağı, 2 adette hobi bahçeleri kurmayı planlıyoruz. Asfalt ve satih kaplama ihalemizi yaptık. Ramazan bayramı sonrası daha hızlı bir tempo içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek,yapacağımız işler ve hayata geçireceğimiz projelerle Atakuma ve Atakumlulara layık oldukları hizmetleri sunacağız" diye konuştu.

Bütün bu çalışmaları yaparken en büyük katkı ve desteği personelden alacağını da sözlerine ekleyen Başkan Taşçı, "Ben 30 Mart itibari ile parti rozetini çıkarıp Atakum Belediye başkanı rozetini taktım. Tüm personelimize eşit mesafedeyim. Bugüne kadar kimseyi şucu-bucu diye ayırmadım,ayırmam da.Evine bir ekmek götürmek niyetinde olan,işini savsaklamadan yapanla bir sorunum olmaz. İşini yapmayan, yapana engel olan, dedikodu üretene de pek sıcak bakmam. Sizlerden tek isteğim ve beklentim vardır. O da,benim çalışma tempoma ayak uydurmanız,ilçemizi geliştirmek adına yapmayı planladığım hizmetlerde bana destek ve katkı vermenizdir. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak Atakum halkına yönelik güzel ve başarılı hizmetlere imza atacağız. Sizin de bu duygu ve düşüncede olduğunuza inanıyorum.Atakum Belediyesi başkanından,sokaktaki temizlik işçilerine kadar bir bütündür,ailedir. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin güzel yarınlarını birlikte inşa edeceğiz. Bunu başarırken, 19 Mayıs Üniversitesi Rektör Danışmanı olan ve aynı zamanda Atakum Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Doç.Dr.Bekir Şişman sayesinde üniversitemizin bilgi,tecrübe ve katkılarını da alarak kente hizmet adına büyük bir enerji oluşturma gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan İshak Taşçı, Personeli İle İftar Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0