SAMSUN

Başkan Göksel'e 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

 
 194
Başkan Göksel'e 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde İl Başkanı olan Muharrem Göksel'e ziyaretçi akını devam ediyor. Bu bağlamda Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Başkanı Yıldıray Baş, SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, DİVA-SEN Samsun Şube Başkanı Nihat Bayraktar, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Necdet Güneysu, Memur-Sen'e bağlı sendikaların Samsun İl başkanları, Bafra TSO Göksel Başar, Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral, Samsun Arıcılar Birliği Başkanı Rasim Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Muharrem Göksel'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette, oda, dernek, sendika ve federasyon başkanları yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek Başkan Göksel'e yeni görevinden dolayı "hayırlı olsun" dileklerini ilettiler. Ziyarette ayrıca Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt düzenleyecekleri 11. Geleneksel Tirit Gecesi'ne Başkan Göksel'i davet etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerden ötürü memnuniyetini dile getirerek oda, dernek, sendika ve federasyon başkanlarına teşekkür eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de, "Her zaman el ele, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz görüşlerine başvurduğumuz oda, dernek, sendika ve federasyon başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İlimiz için daha neler yapabiliriz, sorunların çözüm noktasında nasıl bir yol izleriz gibi soruların istişaresini her zaman gerçekleştirdiğimiz sivil toplum kuruluşlarımızın fikir ve görüşleri bizim için çok önemlidir. Bizler ülkemizin istikbali için çalışıyor, ilimizin daha iyi yerlere gelmesi adına gece gündüz demeden çalışarak hizmet ediyoruz. Bu duygu ve düşünceler içinde ziyaretimize gelen oda, dernek, sendika ve federasyon başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Göksel'e 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0