SAMSUN

Başkan Genç'ten Pazar Ziyareti

 
 172
Başkan Genç'ten Pazar Ziyareti - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede kurulan pazar yerlerini gezerek hem pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla buluştu
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede kurulan pazar yerlerini gezerek hem pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla buluştu

Başkan Osman Genç, Uludağ Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ziyaret etti. Pazar esnafı ile pazar alışverişine gelen vatandaşlara "Hayırlı pazarlar" dileğinde bulunan Başkan Genç, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Zaman zaman pazar esnafından alışveriş de yapan Başkan Genç, pazar esnafı ile vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

İNSAN ODAKLI HİZMET

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Osman Genç, "Halkımızla her fırsatta iç içe oluyoruz. Hem pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği pazar yerleri de halkımızla buluşmamız açısından önemli. Pazar yerleri ilçemizin ve halkımızın sıkıntılarını belirlememiz, halkımızın belediyemizden beklentilerini öğrenmemiz açısından bizim için önemli bir fırsat. Biz de pazar yerlerimizi gezerek halkımızla buluşuyoruz, onları dinliyoruz" dedi.

Pazar yeri gezisi sırasında vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, "Bu gezilerimizin amacı eksiklikleri yerinde tespit etmek. Çünkü bir eksiklik veya sorunu en iyi sorunu yaşayan halkımız bilir. Biz de başkan yardımcılarımız ve ilgili birim müdürlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu tür gezilerde sorunları birinci ağızdan öğrenme imkanı buluyoruz. Bütün çabamız Canik'in en ücra köşesine hizmet götürmek ve hizmeti hissettirmek içindir. Her bir vatandaşımız bizim çok değerli. Canik'te yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Genç'ten Pazar Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0