SAMSUN

Başkan Genç'ten Çocuklara Sürpriz

 
 155
Başkan Genç'ten Çocuklara Sürpriz - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Dünya Çocuk Günü'nde, Mevlana Kültür, Eğitim ve Yaşam Kampüsü'ndeki eğitim tesislerini ziyaret ederek, çocuklara sürpriz yaptı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Dünya Çocuk Günü'nde, Mevlana Kültür, Eğitim ve Yaşam Kampüsü'ndeki eğitim tesislerini ziyaret ederek, çocuklara sürpriz yaptı

Canik Belediyesi Mevlana Kültür, Eğitim ve Yaşam Kampüsü içerisinde yer alan eğitim tesislerindeki çocuklar, Dünya Çocuk Günü'nde Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i karşılarında görünce mutlu oldu. Canik İlçe Müftüsü Mukadder Arif Yüksel, Başkan Yardımcısı İrfan Göz ile birlikte çocuklara bu anlamlı günde sürpriz yapan Başkan Genç, Sıbyan Okulu, Belediyeevleri Anaokulu, Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi ile Kariyer Gelişim Merkezi'ni ziyaret ederek, miniklerin Dünya Çocuk Günü'nü kutladı.

ÇOCUKLARA MAVİ MARMARA KUMBARASI

Ziyaret ettiği eğitim tesislerinde çocukların sevgi seli ile karşılaşan ve miniklere Mavi Marmara Kumbarası hediye eden Başkan Genç, "Çocuklarımız geleceğimizin güvencesi, yarınlarımızın büyükleridir. İhtiyaçlarının yeterince karşılanması, sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmeleri açısından büyük önem taşımaktadır. Araştıran, üreten, sorgulayan, düşünen, özgüveni olan ve geleceğe umutla bakan çocuklar yetiştirmek hepimizin ortak çabası olmalıdır. Yerelde hizmet veren bizler, yaptığımız eğitim yatırımları ile yavrularımızın 21. yüzyıla yakışır bir şekilde yetişmeleri için onları yeniliklere açık bireyler olarak geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

"YENİ NESLİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Çocukların hayal ettikleri bir dünya inşa eden bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiklerine vurgu yapan Genç, "Çocuklarımız için eğitime 35 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık. Okullarımızın fiziki ve teknolojik eksikliklerini giderdik. Yine yavrularımız için Mevlana Kültür, Eğitim ve Yaşam Kampüsü içerisinde eğitim merkezleri yaptık. Spor merkezlerimiz çocuklarımızın hizmetinde. Çocuklarımız kültür ve sanat alanında birçok noktada yaptığımız tesislerde kurs alarak kendilerini geliştiriyor Tiyatro Okulu kurduk. Bunların hepsi yeni medeniyet tasavvuru çerçevesinde yeni neslin inşası için yaptığımız yatırımlardır" diye konuştu.

DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Çocukların artık Canik'te geleceğe daha güvenle baktığını ifade eden Genç, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın ufkunu genişletmek, yaşam kalitesini yükseltmek ve en önemlisi de sosyal yönden sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlamalarını sağlamak için kentsel dönüşüm çalışmalarıyla sağlıklı yaşam alanları oluşturuyoruz. Çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Aydınlık Türkiye'nin mimarları olacak genç kuşakların, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel yönden iyi yetiştirilmeleri ve onların hayal ettikleri bir dünya için çalışıyoruz. Sevgi ile yeşerteceğimiz yarınlarımız olan tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Genç, ziyaretlerinin sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Genç'ten Çocuklara Sürpriz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0