SAMSUN

Başkan Genç: "Samsun'un Başkanlık Sistemine Geçişte Öncülük Yapacağını Düşünüyorum"

 
 88
Başkan Genç: "Samsun'un BaşkanlıkSistemine Geçişte Öncülük Yapacağını Düşünüyorum" - Samsun'un milli mücadele kimliğinin yanında bir demokrasi şehri olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun, hükümetimizin 2023 hedeflerinin mihenk taşı olan 7 Haziran Genel Seçimleri'nde gerekli desteği vererek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına vesile olan Samsun'un, başkanlık sistemine geçişte öncülük yapacağını düşünüyorum" dedi
Bafra Haber

 |  - Samsun'un milli mücadele kimliğinin yanında bir demokrasi şehri olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun, hükümetimizin 2023 hedeflerinin mihenk taşı olan 7 Haziran Genel Seçimleri'nde gerekli desteği vererek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına vesile olan Samsun'un, başkanlık sistemine geçişte öncülük yapacağını düşünüyorum" dedi

7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimler yaklaşırken, Canik'te seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Canik Müteahhitler Derneği'nin Altın Meşe Park'ta düzenlediği kahvaltıya AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, meclis üyeleri, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve müteahhitler katıldı. Canik Müteahhitler Dernek Başkanı Cemal Semiz ve Yönetim Kurulu, Hocaoğlu'na destek sözü verdi.

Toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "7 Haziran Genel Seçimleri için ilçemizden beş tane aday adayı çıktı ve bunlardan bir tanesini AK Parti Genel Merkezimiz Samsun'dan aday gösterdi. 11 yıldır beraber çalıştığımız Av. Yılmaz Hocaoğlu kardeşim ilçemizden çıkan ilk vekil adayı olarak tarihe geçmiştir. Bu bizim için ve Canik halkı için onur vesilesidir. Canik'te birçok başarıya beraber imza attığımız sayın vekilimizle inşallah 7 Haziran'da yeni bir başarıya daha imza atacağız. Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik'i ve Samsun'u Meclis'te temsil edecek,ve AK Parti'miz bir kez daha tarih yazacaktır. Bunun için çok çalışacağız" diye konuştu.

Başkan Osman Genç, "Samsun, milli mücadele kimliğinin yanında bir demokrasi şehridir. Samsun'un, hükümetimizin 2023 hedeflerinin mihenk taşı olan 7 Haziran Genel Seçimlerinde gerekli desteği vererek, Yeni Türkiye'nin inşasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Samsun'un siyasi tarihine baktığımızda hep demokrasiden yana olduğu ve demokrasiyi savunduğunu görürüz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına vesile olan Samsun'un, başkanlık sistemine geçişte öncülük yapacağını düşünüyorum. 7 Haziran sadece bir milletvekili kararının verileceği bir seçim değildir. Başkanlık sistemi Türkiye için bir elzemdir" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Genç: "Samsun'un Başkanlık Sistemine Geçişte Öncülük Yapacağını Düşünüyorum" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0