SAMSUN

Başkan Edis, Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

 
 427
Başkan Edis, BelediyeÇalışanlarıyla Bir Araya Geldi - Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, belediye çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, belediye çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi

Taşhan 'da düzenlenen iftar yemeğine Başkan İbrahim Sadık Edis, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, memurlar ve işçiler katıldı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Edis, insanların kaynaşmasında, birlik ve beraberliğin sağlanmasında Müslümanlığa bahşedilen en büyük nimetlerden olan Mübarek Ramazan Ayı'nda, belediye personeli ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Edis, "Çok şükür ki, memleketimizde huzur içerisinde oruçlarımızı açıyoruz. Gazze'deki, Mısır'daki, Suriye'deki olaylarda Müslüman kardeşlerimizin yaşadıkları bizleri çok üzüyor ve aklımızdan hiç çıkmıyor. Allah onlara da bizim gibi huzur içerisinde oruçlarını tutmayı ve iftar etmelerini nasip etsin. Ben hepinize belediyemizde yaptığınız çalışmalardan ve Vezirköprümüze verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepimize, ailelerimizle birlikte nice Ramazan aylarına ve bayramlara ulaşmayı nasip etsin" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Edis, Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0