GÜNDEM

Başarılı Bafralı Doktor İstanbul Üniversitesine Profesör Olarak Atandı

 
 2758
Başarılı Bafralı Doktor İstanbulÜniversitesine Profesör Olarak Atandı - Bafralı Nöroloji uzmanı Doç. Dr. Dursun Kırbaş, İstanbul Üniversitesi Senatosu tarafından profesörlüğe yükseltildi ve bu üniversitenin Adli Tıp Enstitüsü`ne profesör olarak atandı.
Bafra Haber

 |  - Bafralı Nöroloji uzmanı Doç. Dr. Dursun Kırbaş, İstanbul Üniversitesi Senatosu tarafından profesörlüğe yükseltildi ve bu üniversitenin Adli Tıp Enstitüsü`ne profesör olarak atandı.

Uzun yıllar Doçent olarak sağlık hizmeti veren Doktor Dursun Kırbaş; Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 1976 yılında bitirdi ve Şişli Etfal Hastanesinde Nöroloji eğitimi yaptı. 1991 yılında Nöroloji Bilim Dalında Doçent oldu. 1983-1992 yılları arası İstanbul Okmeydanı Eğitim Araştırma, Şişli Etfal ve Vakıf Guraba Hastanelerinde şef yardımcılığı yaptı.1992 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Nöroloji Klinik Şefi olarak 20 yıl çalıştı. 2012-2013 Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Nöroloji Eğitimi verdi. Uluslararası ve ulusal birçok toplantıya başkanlık yapan Doktor Kırbaş, İstanbul Üniversitesi Senatosu tarafından profesörlüğe yükseltildi. Ardından Nöroloji profesörü olarak İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü`ne Tıp bilimleri ana bilim dalına atanarak yeni görevine başladı. Doğma büyüme Bafralı olan Prof.Dr.Dursun Kırbaş, memleketinden kopmayarak fırsat buldukça Bafra`yı ziyaret edip, panel ve seminerlere katılıyor. Bafra Haber olarak, Profesör olarak atanan Doktor Dursun Kırbaş`ı tebrik ediyoruz. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başarılı Bafralı Doktor İstanbul Üniversitesine Profesör Olarak Atandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0