SAMSUN

Baro Başkan Adayı Keskin: "Avukatlar Milletin Ortak Vicdanıdır"

 
 513
Baro Başkan Adayı Keskin:"Avukatlar Milletin Ortak Vicdanıdır" - Samsun Baro Başkan adayı Avukat Lütfi Keskin, avukatların milletin ortak vicdanı olduğunu söyledi
Bafra Haber

 |  - Samsun Baro Başkan adayı Avukat Lütfi Keskin, avukatların milletin ortak vicdanı olduğunu söyledi

Baro Başkan adayı Avukat Lütfi Keskin, İhlas Haber Ajansı(İHA) Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Av. Lütfi Keskin, ortak vicdanların adayı olduğunu söyledi. Keskin, "Göreve gelirsem ilk olarak 'Basın Enformasyon Birimi'ni adliyede kurarak buraya baroda kadrolu olacak şekilde 1 basın mensubunu görevlendireceğiz. Ayrıca baroya hibe kredileri çıkartıp, kendi ayakları üzerinde duran, saygın ve objektif bir baro başkanlığı hedefliyoruz" dedi.

Baroda katılımcı, şeffaf ve paylaşımcı bir yönetim modeli sunmak üzere aday olduğunu belirten Keskin, "1 - 2 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Samsun Barosu seçimlerinde başkanlığa adayım. Benim dışımda 4 aday arkadaşımız daha var. Onlarla yarışacağım. Avukatlar milletin ortak vicdanıdır. Avukatlar, yargının içinde, vatandaşı temsil eden kurucu unsurdur" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Baro Başkan Adayı Keskin: "Avukatlar Milletin Ortak Vicdanıdır" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0