EĞİTİM

Barış İçin Kitap Okudular

 
 211
Barış İçin Kitap Okudular - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 51. Kütüphaneler haftası kapsamında Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle öğrenciler Kent Meydanında kitap okudu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde 51. Kütüphaneler haftası kapsamında Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle öğrenciler Kent Meydanında kitap okudu.

Bafra Kent Meydanında, Mustafa Erdin İlk-Ortaokulunun organize ettiği Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali  Katipoğlu`nun katılımıyla gerçekleşen Türkiye`nin bütün il ve ilçelerinde düzenlenen Çanakkale Zaferinin 100. yılında barış için kitap okuyoruz etkinliğine Bafra ilçesindeki her okuldan 15 öğrenci katıldı ve ellerinde ki Çanakkale Savaşı konulu kitapları okudular.

Bir saat süren etkinlik öncesi konuşma yapan Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, "18 Mart 1915 tarihinde yazılmış olan şanlı zaferimizin üzerinden bir asır geçmiş bulunmaktadır. Bu zafer Türk halkının var olma zaferidir. Bu zafer ki tarih boyunca yapmış oldukları hainlikler ve kalleşlikler ile nam salmış olan İngilizlere atılmış bir tokattır." dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise konuşmasında şunları söyledi:

Bugün Kütüphaneler haftasını başlatıyoruz. Siz geleceğimiz olan çocuklarımız, gelecekleri makamlara, bizim bulunduğumuz makamlara okuyarak gelecekler. Okuyarak, çalışarak gelecekler çünkü gelecek makamlar çalışkan olanların olacaktır. Onun içinde lütfen sürekli yenilenen kütüphanemiz var oraya gidin, gençlik merkezimizde kütüphane var oraya gidin. Onun için hepinizin kitapla haşır neşir olmasını istiyoruz ve en kıymetli vaktin okumakla geçtiğiniz unutmayınız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Barış İçin Kitap Okudular içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0