EĞİTİM

Bal`da Davul Zurnalı Seçim Çalışması

 
 3296
Bal`da Davul Zurnalı Seçim Çalışması - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Anadolu Lisesinde bir grup genç, Öğrenci Başkanı adayına davullu zurnalı geçit töreni düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Anadolu Lisesinde bir grup genç, Öğrenci Başkanı adayına davullu zurnalı geçit töreni düzenlendi.

Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri başkanlık seçimleri kapsamında yaptıkları seçim çalışmasıyla siyasetçilere taş çıkardı. Bafra Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencileri, öğrenci başkanlığına aday olan arkadaşları Tuğrul Coşkun için davullu zurnalı geçit töreni düzenledi. Aday olan arkadaşlarını arabanın üzerine çıkartıp okulun bahçesinde gezdiren ve çağırdıkları davul zurnayla eğlenen öğrenciler okulda eğlenceli dakikalara neden oldu.

 Okulun bahçesinde iki başkan adayı, destekçiler ve öğretmenleriyle birlikte davul zurna eşliğinde dans eden öğrenciler dostlukları ve siyasete bakış açılarıyla siyasetçilere taş çıkardı.

 Yaptıkları çalışma hakkında açıklama yapan okul öğrencilerinden Mert Can Keleş, "Bafra Anadolu Lisesi ailesi olarak her yıl nicelerini geçirdiğimiz seçimlerde, bu yıl renkli anlar yaşatmak istedik. Huzura, barışa ihtiyaç duyduğumuz her an, daha iyisi için Bafra Anadolu Lisesi olarak çabalayacağız." dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal`da Davul Zurnalı Seçim Çalışması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0