EĞİTİM

Bal Üniversite Başarısında Öncü

 
 2313
Bal Üniversite Başarısında Öncü - Kurulduğu günden bu güne dek elde ettiği Türkiye ve Uluslararası eğitim başarılarıyla zirvede kalamaya devam eden Bafra Anadolu Lisesi(BAL)bu defa da yüksek okul, üniversite ve fakültelere öğrenci ve okul kazandırmakta ne kadar iddialı ve başarılı olduğunu bir kez daha ispat etti.
Bafra Haber

 |  - Kurulduğu günden bu güne dek elde ettiği Türkiye ve Uluslararası eğitim başarılarıyla zirvede kalamaya devam eden Bafra Anadolu Lisesi(BAL)bu defa da yüksek okul, üniversite ve fakültelere öğrenci ve okul kazandırmakta ne kadar iddialı ve başarılı olduğunu bir kez daha ispat etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılında, Türkiye'nin farklı illerinden tespit edebildiğimiz kadarıyla,  bir okula yerleşen BAL Öğrencileri ve okulları ise şöyle:

Mühendislik 29, Hukuk 18, Tıp 14, Diş Hekimliği 4, Eczacılık 2, Öğretmenlik 8, Uluslararası İlişkiler 5, Kamu Yönetimi 1, PDR 7, Sosyal Hizmetler 5, İktisat 2, İşletme 2, Maliye 1, Psikoloji 2, Bilgi ve Belge 2, Turizm 2, Dil ve Kon. Trp 1, Gazetecilik 1, Matematik 1, Türk Dili ve Edebiyatı 1, Yaşlı Bakımı 1, Beslenme ve Diyetisyenlik 3, Hemşirelik 10, Mimarlık 4, Veterinerlik 2 olmak üzere toplam 135 öğrenci bir yüksek okul, üniversite ya da fakülteyi kazanmış bulunuyor.

2013'de, 150 öğrenci mezun olurken bunlardan 149'u bir yüksek okul, üniversite ve fakülteye % 99.33'lük yerleştirmeyle BAL eğitim zirvesindeki yerini koruyup ispat etmiş oldu.

Okul Müdürü Yıldıray Baş ve Md. Baş Yrd. Murat Baş, öğrencileri, öğretmenlerini ve onların yetişmesinde ve başarısında etken rol oynayan velilere teşekkür edip kutladılar.

Bizler de başarılı öğrencileri kutlarız.

Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal Üniversite Başarısında Öncü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0