SPOR

Bal Takımlarına Hazırlanma Turnuvası

 
 924
Bal Takımlarına Hazırlanma Turnuvası - Samsun Amatör Sporcular Derneği tarafından Bal Ligine katılan takımları hazırlama turnuvasının kuraları Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor salonunda çekildi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Amatör Sporcular Derneği tarafından Bal Ligine katılan takımları hazırlama turnuvasının kuraları Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor salonunda çekildi.

2014-2015 sezonu tüm takımlarımıza hayırlı olsun diyen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Hakkı Bayrak, "Zor ligde yer alıyorsunuz. Bu sene Samsun`dan şampiyon çıkaramadığımız takdirde 2 takım direk düşüyor üçünü takımımızda play-off oynamak zorunda kalıyor. Bu nedenle zor bir lig, bu ligde rakibiniz kendinizsiniz başkası değil. Bu nedenle iyi çalışmanızı ve aramızdan bir şampiyon çıkartmanızı gönülden istiyorum ki düşme sayısı ikiden bire düşsün. Bu nedenle kendi aranızda oynayacağınız turnuvada eksikliklerinizi net olarak görebilme şansını yakalayacaksınız." dedi.

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın  aydın ise, "Bu sene 11 grup olan  Bölgesel Amatör küme müsabakalarından grup liderleri direk olarak 3. Lige çıkacak." dedi.

Kura çekimine Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Hakkı Bayrak, İl hakem Kurulu Başkan yardımcısı Coşkun Baykal ve 1930 Bafra spor, Çarşamba spor, Termespor  ve Ladik Belediyespor kulüp başkanları katıldı.  

Çekilen kura sonucu 1930 Bafraspor ilk maçını 3 Eylül Çarşamba günü Termespor ile 18.30`da İlkadım suni çim sahada yapacak. 5 Eylül  Perşembe günü ise Final maçı ve üçüncülük dördüncülük maçı oynanacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal Takımlarına Hazırlanma Turnuvası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0