GÜNDEM

Bakav Yeni Yılın İlk Konserine Hazırlanıyor

 
 75
Bakav Yeni Yılın İlk Konserine Hazırlanıyor - Oktay Zerrin - Bafra Haber/ Bafra Kalkınma Vakfı (BAKAV) Türk Sanat Müziği Korosu (TSM) 2016 yılının ilk konseri için çalışmalara başladı.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin - Bafra Haber/ Bafra Kalkınma Vakfı (BAKAV) Türk Sanat Müziği Korosu (TSM) 2016 yılının ilk konseri için çalışmalara başladı.

BAKAV TSM Korosu, Şef Celalettin Demir yönetiminde 2016 yılının ilk konseri için çalışmalarına hız verdi. 


Şef Celalettin Demir çalışmalar ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bugüne kadar birçok başarılı konserlere imza atan BAKAV koromuz 2016 yılıyla birlikte ilk ciddi konser sınavını, 7 Nisan 2016 Perşembe akşamı Bafra Kültür Merkezi`nde verecektir.

Bu amaçla çalışmalarımız şimdilik haftanın salı ve cuma akşamları Bafra Şoförler Derneğinin giriş kısmındaki salonunda devam ediyor. Çalışmalarımızda sanat müziğinin ud, keman, tanbur, klarnet, ney, kanun ve def gibi bir çok enstrümanın yanında benim de naçizane yaptığım, sözleri Oktay Zerrin`e ait 2 eserim de konserde ilk kez seslendirilecektir.

Konser 2 bölümden ibaret olup 25- 30 şarkılık zengin ve kaliteli eserlerle musiki sever halkımızın karşısına çıkmayı hedefliyor ve şimdiden değerli halkımızı konserimize davet ediyoruz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakav Yeni Yılın İlk Konserine Hazırlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0