GÜNDEM

Bakav Tsm Korosu Yeni Sezonu Açtı

 
 526
Bakav Tsm Korosu Yeni Sezonu Açtı - Oktay Zerrin- Bafra Haber / Bafra Kalkınma Vakfı(BAKAV)TSM Korosu, yeni musiki sezonunu açtı.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber / Bafra Kalkınma Vakfı(BAKAV)TSM Korosu, yeni musiki sezonunu açtı.

Bafra Şoförler Cemiyeti`nin giriş katındaki cemiyet binasında çalışmalarını sürdüren Bakav Tsm Korosu`nun sezon açılışına; BAKAV TSM Korosu ses ve saz sanatçılarının yanı sıra; Samsun Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Can Usta ile Samsun Bem-Bir-Sen Başkanı Nurettin Sever, Bakav Tsm Korosu Şefi ve bestekar Celalettin Demir de katıldılar. Ayrıca Bafra Şoförler Derneği Başkanı Metin Genççakır mazereti nedeniyle açılışa katılamayıp bir kutlama mesajı gönderdi.

BAKAV TSM Korosu Şefi, bestekar Celalettin Demir, açılışta yaptığı konuşmada, gerek Samsun`dan gelen misafir ve musikisever dostları gerekse de koro ses ve saz sanatçısı arkadaşlarıyla bir arada bulunup bu mutlu günlerinde kendileriyle olmaktan onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Ali Can Usta ile Samsun Bem-Bir-Sen Başkanı Nurettin Sever de koroya bu yeni sezonda başarılar dilediler.

Yapılan konuşmaların ardından yaş pasta kesimi ve ikramları yapıldı ve koro günün sevilen şarkılarından oluşan minikbir konserle çalışmalarına başladı. Koroya Samsun`un yanı sıra uduyla Vezirköprüden işadamı Faruk Tok da katıldılar.

Açılış toplu hatıra fotoğraflarının çekimiyle sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakav Tsm Korosu Yeni Sezonu Açtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0