GÜNDEM

Bakav Tsm Canik Konserinde Geri Sayım

 
 123
Bakav Tsm Canik Konserinde Geri Sayım - Bafra Kalkınma Vakfı(BAKAV)TSM Korosu, 3 Haziran 2015 Çarşamba günü, Canik Kültür Merkezinde, saat 20.00`da bir konser verecek.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kalkınma Vakfı(BAKAV)TSM Korosu, 3 Haziran 2015 Çarşamba günü, Canik Kültür Merkezinde, saat 20.00`da bir konser verecek.

Bakav TSM Koro Şefi ve bestekâr Celalettin Demir, konuyla ilgili şunları söyledi: "Canik Belediye Başkanı sn. Alican Usta 2000 yılında bizzat koromuz koristi olarak görev yapmış değerli bir arkadaşımızdır. Kendisiyle rahmetli bestekâr Ziya Taşkent Özel Konseri`nde ve "Dostluğa Çağrı"a dlı 2 konserde de birlikte sahne aldık. Bu dönemlerde oluşan gönül ve musiki dostluğumuzun güzel bir neticesi olarak kendileri sağ olsunlar, Canik Belediye Başkanı sn. Osman Genç ile birlikte, BAKAV TSM Koromuzu bir konser vermek için Canik`e davet ettiler.

Kısmetse 3 Haziran Çarşamba günü saat 20.00`da vereceğimiz bu konserin tüm hazırlıklarını en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu amaçla ciddi ve diyalog içersinde çalışan koromuz, o akşam değerli Canik ve Samsunlu musiki severlere güzel ve seçkin bir repertuarla merhaba diyeceğiz inşallah. Canik Belediye Başkanımız Osman Genç beye ve arkadaşımız sn. Alican Usta beye ilgileri ve nazik davetleri için şahsım ve korom adına çok teşekkür ediyorum."

Bu arada konserin programı da şu şekilde planlandı:

 Bafra`dan hareket saat 14.00 da, 15.00 da Osman Genç beyin makamında BAKAV TSM Korosu`nu ağırlaması, 16.30 da Başkan`ın koroya yemek vermesi ve de akşam saat 20.00 da konser sunumu ve diğerleri.

BAKAV TSM Korosu`na başarılar diler, şimdiden kutlarız.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakav Tsm Canik Konserinde Geri Sayım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0