SAMSUN

Bakan Kılıç: "Onlar Konuşur, Ak Parti Yapar"

 
 150
Bakan Kılıç: "Onlar Konuşur, Ak Parti Yapar" - Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, "Onlar konuşur, AK Parti yapar
Bafra Haber

 |  - Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, "Onlar konuşur, AK Parti yapar

Çok önemli bir soru ve çok önemli bir söz. Çünkü biz bugüne kadar 'yapacağımız' dediğimiz her şeyi gerçekleştirdik" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Çağatay Kılıç, Samsun'un Alaçam ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı. Öğle saatlerinde Alaçam ilçesine gelen Bakan Kılıç, AK Parti milletvekilleri, milletvekili adayları ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Seçim otobüsünün üzerine çıkan adaylar tek tek tanıtıldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Kılıç, "Onlar konuşur, AK Parti yapar. Çok önemli bir soru ve çok önemli bir söz. Çünkü biz bugüne kadar 'yapacağımız' dediğimiz her şeyi gerçekleştirdik. Yola çıktığımız zaman 'hayal görüyorsunuz' dediler. Kurucu Genel Başkanımız, seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 'sen seçime giremezsin' dediler ama buna rağmen yılmadı, AK Parti'nin genel başkanı olarak sizlerden destek istedi. 2002'de sizler AK Parti'ye o zaman çok büyük destek oldunuz. Oradan başlayan kutlu yürüyüş, bugün 2015'te bakın AK Parti kadrolarından 2 cumhurbaşkanı, 3 başbakan çıktı. Bunlar sizin eseriniz. Sizlerin desteğiyle, sizlerle yürümemizle sağladığımız eserler. Biz şunu söylüyoruz; sizin hizmetine talip değiliz, biz 13 yılıdır ne yapacağımızı ve yaptığımızı açıkça ortaya koyduk. Milletin oyuyla seçilmiş iktidarlar dışarıdan ithal getirilen bakanlarla yönetilmeye zorlandı. Ana muhalefet partisinin genel başkanı yine o gelen ithal bakanla oturmuş kimin neyi yöneteceğini konuşuyor. Önce bir iktidar olun, önce çıkın da projelerinizi anlatın, önce bir çatılardan kurtulun, tek başınıza ortaya çıkın. 30 Mart yerel seçimlerinde, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zaten biz bir koalisyona karşı seçime girdik. Millete samimiyetle hizmet eden, milletle her zaman el ele olan yine AK Parti kazandı" şeklinde konuştu.

Bakan Kılıç, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde de vatandaşlardan destek istedi. Konuşmaların ardından AK Parti Alaçam Seçim Bürosu'nun açılışı yapıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Kılıç: "Onlar Konuşur, Ak Parti Yapar" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0