SAMSUN

Bakan Kılıç: "Benden Kanunsuz İş Yapılması İstenmesin"

 
 161
Bakan Kılıç: "BendenKanunsuz İş Yapılması İstenmesin" - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Samsunspor ile ilgili olarak kanunsuz ve kuralsız bir iş yapılamasını benden istemesinler" dedi
Bafra Haber

 |  - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Samsunspor ile ilgili olarak kanunsuz ve kuralsız bir iş yapılamasını benden istemesinler" dedi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi programlar için geldiği Samsun'da Yabancılar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Yabancılar Pazarı Bayan Futbol Takımı sporcuları, çarşı girişinde Bakan Kılıç ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve çiçek hediye etti. Erkek futbol takımı sporcuları da Bakan Kılıç'a kendi isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti. Ziyaret öncesinde çarşı meydanında esnaf ve vatandaşlar ile kahvaltı yapan Bakan Kılıç, kahvaltı sonrasında Samsunspor ve gündem ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

"SAMSUNSPOR, SİYASET MALZEMESİ DEĞİLDİR"

Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Üzerimize atılan iftiraları, ithamları sabırla dinledik. Biz bildiğimiz doğru yola yürümeye devam edeceğiz. Ama şunu da unutmasınlar; biz Samsun Milletvekili ve Samsunlu olmak hasebiyle tabi ki elimizden gelen her türlü desteği Samsunspor'a veriyoruz. Ama şunu da kimse benden istemesin, bunu da açık ve seçik olarak söylüyorum. Kanuna hilaf, kurala hilaf bir iş yapılmasını istemesinler. Müdahale edebildiğimiz, düzeltebileceğimiz eksiklik noktasında bir şey varsa ona biz zaten müdahale ederiz. Yakın zamanda pekte doğru bulmadığımız bir konuda müdahil olduktan sonra, müdahil olana kadar bize çok saldırdılar. Onlar saldırdı diye biz müdahil olmadık bu olaya. Ama konu çözüldükten sonra baktım kimse de ağzını açmadı. Sadece Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve bazı taraftar gruplarımız açıklamaları ile konuyu dile getirdi. Ama herkes değil. Saldıranlar hiçbir şey diyemedi. Niye? Samsunspor, siyaset malzemesi değildir. Bu herkes bilsin. Samsunspor, şehrimizin takımıdır. İyi günlerimiz de olabilir kötü günlerimizde olabilir ama önemli olan kötü günde bir araya gelip Samsunspor'a destek olabilmektir. İşler iyiye gittiği zaman herkes Samsunsporlu, herkes destek oluyor. Ama işler iyiye gitmediği zaman herkes, sadece ve sadece eleştiriyor. Bu işler öyle olmuyor. Görevlerini yapmayanlar, hesaplarını Samsun halkına verirler. Şu anda Samsunspor iyi gidiyor" diye konuştu.

"Şunu unutmayın! Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin Gençlik ve Spor Bakanıyım" ifadesini kullanan Bakan Kılıç şöyle devam etti:

"Ben herkese adaletli ve eşit mesafede olmak zorundayım. Gönlümden geçen ayrıdır. Onu herkes biliyor. Onu saklamanın bir anlamı da yok. Ama adil olmak durumundayız. Yaptığımız işlerin ve adımların şehrimize zarar vermemesi gerekiyor. Yaptığımız yanlış bir işten sonra Samsun ile alakalı olumsuz bir şekilde Türkiye'de anılmak sizce doğru mu olur? O zaman ne yapacağız? Gönlümüzün desteğini her zaman ortaya koyacağız. Elimizden gelen desteği de yapacağız. Ama kanunlar, kurallar ve yönetmelikler çerçevesinde. Eksiklikler giderilebilir. Siyasete Samsunspor alet edilmesin. O kardeşlerimiz yeşil sahalarda ter döküyor. Bu akşam da Samsunspor'un maçı var. İnşallah taraftarlar da stada giderler. Bizim fırsatımız olursa da maçı izlemeye gideceğiz. Buradan bütün takımlarımıza sportif mücadelelerinde başarılar diliyorum."

MİTİNGE DAVET

Herkesi 5 Ekim Pazartesi yapılacak olan mitinge davet eden Bakan Kılıç, "5 Ekim Pazartesi günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan ve 1 Kasım seçimlerinin startını verecek olan mitingimize herkesi davet ediyorum. Sizler de çevrenizdeki herkesi bu mitinge çağırın. Seçim startının verileceği ilk miting olan Samsun mitinginde birlik ve beraberliğimizle büyük bir mesaj göndermek zorundayız" şeklinde konuştu.

Yabancılar Çarşısı'ndaki ziyaret programına ayrıca İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Yabancılar Çarşısı Derneği Başkanı Ali Akyüz, çarşı esnafları ve vatandaşlar katıldı.

Bakan Kılıç'ın Yabancılar Çarşısı programı esnaf ziyaretinin ardından sonra son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Kılıç: "Benden Kanunsuz İş Yapılması İstenmesin" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0