SAMSUN

Bakan Kılıç Samsun'da Destek İstedi

 
 328
Bakan Kılıç Samsun'da Destek İstedi - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Çankaya biletini sizler sandıkta oylarınızla Başbakanımızın cebine koyacaksınız ve ondan sonra 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan çok büyük hizmetler yapmaya devam edecek" dedi
Bafra Haber

 |  - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Çankaya biletini sizler sandıkta oylarınızla Başbakanımızın cebine koyacaksınız ve ondan sonra 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan çok büyük hizmetler yapmaya devam edecek" dedi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ilçe belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan lCumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. İlçenin Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 5 bin kişiye seslenen Bakan Kılıç, "10 Ağustos da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilecek. Millet, yani cumhur ilk kez reisini kendi seçecek. Cumhur reisini sizler seçeceksiniz. Doğrudan vereceğiniz olaylarla seçeceksiniz. Biz, AK Parti olarak Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı aday gösterdik. Sizlerin ve bütün teşkilatlarımızın ittifak ettiği isim olarak Genel Başkanımızla biz Çankaya yolculuğuna başladık. Ümit ediyoruz ki, önümüzdeki günlerde 10 Ağustos'a kadar hep beraber ele ele kol kola çalışacağız ve birinci turda 10 Ağustos günü vereceğiniz oylarla sizler reisinizi seçeceksiniz. Cumhur reisinizi cumhurbaşkanını seçeceksiniz. Biz inanıyoruz ki, 12 yıldır gece gündüz demeden sizlere hizmet eden sizlere hizmet etmek için her türlü fedakarlığı yapan ve cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarına imza atan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı sizler Çankaya Köşkü'ne daha fazla hizmet etmesi için daha yoğun hizmet etmesi için belki de daha büyük hizmetler yapabilmesi için 10 Ağustos günü Çankaya biletini sizler sandıkta oylarınızla Başbakanımızın cebine koyacaksınız ve ondan sonra 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan çok büyük hizmetler yapmaya devam edecek. Bizler sizler için elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya gece gündüz yapmaya hazırız" diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Bakan Kılıç, 30 Mart yerel seçimlerinde Samsun ile Vezirköprü'nün kendilerine destek olduğunu hatırlatarak 10 Ağustos içinde tekrar aynı desteği vermelerini istedi. Kılıç, "Tekrar aynı desteği hatta birazcık daha fazlasını istiyoruz. Bunu Recep Tayyip Erdoğan için istiyoruz. Doğrudan kendisi için istiyoruz. Ben inanıyorum ki siz bu çağrımıza kulak vereceksiniz ve 10 Ağustos günü sandıklarda en büyük desteği ümit ediyorum ki Samsun verecektir" şeklinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Bir sofranın etrafında Ramazan'ın paylaşım duygusunu karşılıklı yaşayabilme tadını yaşayarak, İslam'ın en güzel değerlerinden birisi olan orucun güzelliğini beraber yaşamayı ve yaşatmayı bize nasip ettiniz. Onun için ben size her şeyden önce teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "İftar sofraları sadece zenginlerin bir araya geldiği değil fakir fukaranın ve garip-gurebanın, öksüz ile yetimlerin bir araya geldiği birlikte oldukları, birlikte oruçlarını açtıkları o havayı teneffüs ettikleri sofralar olarak hamd olsun günümüzde yer alıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından program sona ererken, Bakan Kılıç'ın karayoluyla Ankara'ya hareket edeceği öğrenildi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Kılıç Samsun'da Destek İstedi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0