SİYASET

Bakan Kılıç: "Bu Seçim Çok Değişik Bir Seçim Olacak"    

 
 220
Bakan Kılıç: "Bu SeçimÇok Değişik Bir Seçim Olacak"     - Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, "Bu seçim çok değişik bir seçim olacak
Bafra Haber

 |  - Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, "Bu seçim çok değişik bir seçim olacak

Milletle beraber olmayan hiçbir oluşum, hiçbir siyasi parti başarıya ulaşamaz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Çağatay Kılıç, Samsun`un Bafra ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı. Bakan Kılıç, AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları, çok sayıda partili tarafından karşılandı. Seçim otobüsünün üzerine çıkan adaylar vatandaşlara tek tek tanıtıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Kılıç, "Bu seçim çok değişik bir seçim olacak. Milletle beraber olmayan hiçbir oluşum, hiçbir siyasi parti başarıya ulaşamaz. Geçen sene başında temelini attığımız tesisler artık açılışa hazır duruma geldi. Ne diyoruz? Onlar konuşur, AK Parti yapar. Şu anda 2023 hedeflerine yürüyeceğimiz atılımın temelleri oluşturulmuş vaziyette. Birçok alanda yaptığımız yatırımlar sağlık alanına, eğitim alanında, alt yapı alanında, adalet anlamında birçok alt yapı hazırlıklarımız yapıldı, artık binayı inşa etmeye başlayacağız. Bundan sonra yeni Türkiye`nin dünyadaki yükselişini hep beraber seyredeceğiz. Sizin oylarınızla seçtiğiniz milli iradeyi temsil eden iktidara ve onun milletvekillerine iş yaptırmamak için her yol denendi. Biz bütün Türkiye`ye 78 milyona hizmet etmeye talibiz. Sadece bir bölgeye, bazı şehirlere, oraya talip değiliz, biz bütün 78 milyon bizim kardeşimiz. Meclis`te başarılı olamayanlar, Meclis`te yaptıkları çalışmaları engellemelerle başarıya ulaşamayanlar sokakları terörize etmeye çalıştılar. Sokakları terörize eden milletvekilleri vandallık edince neye hizmet etmiş oluyor? Milletin değerlerine, vatandaşın malına mülküne zarar veren, demokrasi dışında eylem yapanlar kusura bakmasınlar onlar hukukun kendilerine verecek cevaba ve cezaya katlanmak zorundalar. Bizim fikir özgürlüğüne karşı hiç bir korkumuz yok. Çünkü fikrine güvenen fikir hürriyetinden korkmaz. Bizim inanç hürriyeti konusunda hiçbir korkumuz yok, biz inancımıza güveniyoruz. Ama çıkmış bir muhalefet partisi genel başkanı ne diyor? Tabii belli bir bölgede çalışıyorlar. Türkiye`nin her yerine gidemiyorlar. Ama ne diyor " Ã‹Å"biz iktidar olursak Diyanet`i kaldıracağız.` Ya milletin inancından, dininden, Diyanet`inden ne istiyorsunuz. Biz herhangi bir şekilde kimsenin yaşamına, dinine müdahale hakkını kendimizde görebilir miyiz, böyle bir şey mümkün değil. Ama daha iktidarda değiller, böyle bir ümitleri de yok şimdiden ortaya koydukları söylemleri buysa Allah muhafaza ellerine bir imkan geçse neler yaparlar"    diye konuştu.

Bakan Kılıç, 7 Haziran`da yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Konuşmaların ardından AK Parti Bafra Seçim Bürosu`nun açılışı yapıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bakan Kılıç: "Bu Seçim Çok Değişik Bir Seçim Olacak"     içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0