SPOR

Bahri Çakır: Sporcularımız Sertlikten Ürktü

 
 442
Bahri Çakır: Sporcularımız Sertlikten Ürktü - Yalçın Köse - Bafra Haber /Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Basketbol Menajeri Bahri Çakır, "Sporcularımız sertlikten ürktü." dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber /Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Basketbol Menajeri Bahri Çakır, "Sporcularımız sertlikten ürktü." dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 7. Grup`ta mücadele eden Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Basketbol Menajeri Bahri Çakır, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynanan Bartın Belediye maçını değerlendirdi.

Bahri Çakır, maçın kaybedilmesinde rakip takımın sert faulleri sonucu Bafra Belediyesi GSK oyuncularından ikisinin sakatlanması ve bu sakatlanmalara bağlı olarak diğer oyuncuların sertlikten ürkmesinin neden olduğunu belirtti.

Saha yönetiminin maçın sertleşmesine sessiz kaldığını söyleyen Çakır şu değerlendirmelerde bulundu:

EBBL yaş ortalaması 27 olan bir lig. Deplasmanda yaptığımız Bartın Belediye maçının zor olacağını biliyorduk. Maçın sertleştireceğini de tahmin ediyorduk. Hafta içi Çalışmalarmızı buna göre yaptık. İlk iki periyot başa baş mücadele yapıp 3. ve 4. periyot hızımızı kullanmak amacıyla saha çıktık.

1. Periyot istemimiz gibi gitti. Bütün uyarılarımıza rağmen saha yönetimi oyunun iyice sertleşmesine göz yumdu.

2. Periyot başında sporcumuz Muhammet Emin dirsek darbesiyle travma geçirerek hastaneye kaldırıldı ve oyun kurucumuz bileğinden sakatlandı.  Açıkça bu meydana gelen sakatlamalar genç oyuncularımızı Ürküttü ki bu doğaldır. Rakip sertliğe devam ettiği için oyuncularımız arkadaşlarının yaşadıklarını düşünerek kendilerini sakatlık riske atmamak için mücadele etti. 17.5 yaş ortalaması olan bir takımız amacımız ilçemizin gençlerinin önünü açmaktır. Gençlerin buna gelecek maçlarda daha iyi bir grafik çıkaracağına inanıyorum. Her maç bizim için büyük bir tecrübedir

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahri Çakır: Sporcularımız Sertlikten Ürktü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0