ULUSAL

Bahçeli'den Davutoğlu İçin İlk Bomba Açıklama

 
 764
Bahçeli'den Davutoğlu İçin İlk Bomba Açıklama - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun başbakan adaylığını böyle yorumladı.
Bafra Haber

 |  - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun başbakan adaylığını böyle yorumladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesini "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parti Genel Başkanı Davutoğlu, Başbakan Davutoğlu, BOP'un Ortadoğu'yu zindan eden elemanlarıdır. Türkiye'yi zindan etmesine Allah'ın izniyle müsaade edilmeyecektir" sözleriyle değerlendirdi.

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Bahçeli, belediye balkonundan halka hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AK Parti Genel Başkanlığını bir başkasına hemen devretmediğini söyledi.

Türkiye'nin her yerini sorun haline getiren kişinin, partinin genel başkan adayı olarak takdim edildiğini belirten Bahçeli, "Dolayısıyla başbakan olmasını istemiştir. Halbuki bunları kendisinin yapmaya bir yetkisi yoktur. Anayasanın 101. maddesi gereğince partinin genel başkanı değildir. Dolayısıyla başbakan da değildir" diye konuştu.

"DAVUTOĞLU BOP'UN TÜRKİYE CUNTASININ ELEMANI"

Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) Türkiye cuntasının kurulduğunu iddia eden Bahçeli, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parti Genel Başkanı Davutoğlu, Başbakan Davutoğlu, BOP'un Ortadoğu'yu zindan eden elemanlarıdır. Türkiye'yi zindan etmesine Allah'ın izniyle müsaade edilmeyecektir. Bu sebepten dolayı vakit geçmiş değildir. Aziz vatandaşlarım, büyük Türk milletinin aziz evlatları, sandığa gitmek vatandaşlık göreviniz olmalıdır. Eğer sandığa bütünüyle gidilmiş olsaydı, vatandaşlık sorumluluğu yerine getirilmiş olsaydı, görev ifa edilmiş olsaydı, şimdi Türkiye böyle bir cuntanın kucağına düşmezdi. Ama önünüzde tarihi bir fırsat var. O da 7 Haziran 2015'tir. Mahalli idareler belediyeyi seçer. 10 Ağustos yanlış, doğru, hileli ve şüpheli bir cumhurbaşkanı seçmiştir. 17 ve 25'in hesabını veremeyenin, bu ülkede cumhurbaşkanı olmaması gerekirdi. Ama millet iradesiyle olmuştur. Kendisine saygımız yok ama milletin iradesine saygımız var. Şimdi millet iradesi olarak, 7 Haziran 2015'te iktidarı değiştirme imkanına sahipsiniz. İktidarı değiştirirseniz, bugüne kadarki anayasa ihlali, cunta teşekkülü, hileli ve hurdalı seçimler, 17 ve 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluğun alayının hesabını sormazsak namerdiz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahçeli'den Davutoğlu İçin İlk Bomba Açıklama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0