GÜNDEM

Baftar Tarım Market Açıldı

 
 882
Baftar Tarım Market Açıldı - Bafra`da  zirai ilaçlar üzerine Tarım Market açıldı. Ziraat mühendisleri Osman Karaman ve  Erdem Uyanık`ın girişimciliği ile açılan Baftar Tarım Market  Alaçam Caddesinde Beşyol mevkiinde hizmete girdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da zirai ilaçlar üzerine Tarım Market açıldı. Ziraat mühendisleri Osman Karaman ve Erdem Uyanık`ın girişimciliği ile açılan Baftar Tarım Market Alaçam Caddesinde Beşyol mevkiinde hizmete girdi.

Bafra`da  zirai ilaçlar üzerine Tarım Market açıldı. Ziraat mühendisleri Osman Karaman ve  Erdem Uyanık`ın girişimciliği ile açılan Baftar Tarım Market  Alaçam Caddesinde Beşyol mevkiinde hizmete girdi.
Açılışa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık  Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Hal Komisyoncuları Dernek Başkanı Orhan Balta, Karaman Üçüncü Ticaret Sahipleri Ahmet Karaman, Mehmet Ali  Karaman , Sivil toplum örgütleri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ``Bu genç iş adamlarımızın branşları doğrultusunda girişimlerinden dolayı kutluyorum ve başarılı olmaları diliyorum`` dedi. Daha sonra  konuşan Bafra ilçe  Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürü Ahmet Dursun ``Bafra tarım yönünden elverişli topraklara sahip bir ilçedir. Tarım ilçenin en önemli ekonomik gelirlerinden biridir. Bu yüzden  ziraat mühendislerine her zaman ihtiyaç vardır. Genç iş adamlarımızın tarım alanında başarılı işler yapacaklarına inanıyorum`` diyerek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Baftar Tarım Market Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0