GÜNDEM

BAFRA JANDARMASINA TESİS

 
 391
BAFRA JANDARMASINA TESİS - Bafra ilçe Jandarma  Komutanlığı tarafından yaptıralan  Jandarma Gazinosu ve Kolaylık Tesisleri, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından yaptıralan Jandarma Gazinosu ve Kolaylık Tesisleri, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılışa, Samsun Valisi Metin ilyas Aksoy, Jandarma İl Komutanı Kıdemli Albay Necati Kılıçkaya, Emniyet Müdürü Refik Yıldırım, Bafra Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Yakup Selim Tomaç, Belediye Başkanı Hasan Aslan ve ilçe Kaymakamı Hayati Soylu ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Jandarma İl komutanı Kıd. Alb. Necati Kılıçkaya, devlet, vatandaş işbirliği ile yaptırılan tesislerin, askere ve vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi içzin yapıldığını belirterek, "Türk Milleti, asker bir millettir. Ordusunu askerini sever ve onu destekler. Ülkenin birlik ve bütünlüğünün sağlanmasında büyük görevler üstelenen jandarmaya gösterilen bu yakınlık. Halkımızdan aldığımız güven ve dostluktandır" dedi. Yaklaşık 14 milyar liraya mal olan tesislerin açılışını yapan Vali Metin İlyas Aksoy ise, jandarmanın halkının gaüveninin ve sevgisini kazandığını belirterek, açılışları yapılan bu tür tesislerin devamının getirilmesini de istedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • BAFRA JANDARMASINA TESİS içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0