GÜNDEM

Bafra`ya Kalkınma Ofisi Kuruluyor

 
 76
Bafra`ya Kalkınma Ofisi Kuruluyor - Bafra Haber - Kasım ayı olağan Meclis Toplantısında gündem dışı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bafra Kalkınma Ofisi kuruluyor" dedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Kasım ayı olağan Meclis Toplantısında gündem dışı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bafra Kalkınma Ofisi kuruluyor" dedi.

Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlenen Kasım Ayı Meclis toplantısında gündem dışı konuşan Başkan Şahin, Belediye Meclis üyelerine Bafra ile ilgili gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bafra`ya,  Bafra Stratejik Kalkınma Planı hazırlanacağını açıklayan Şahin, Projeye Samsun Valiliği Eski ARGE Başkanı Eyüp Elmas`ın başkanlık yapacağını duyurdu.
Vizyon 2023 sloganı ile hazırlanacak kalkınma planı çalışmaları Bafra Terminalindeki Kent Konseyi bölümünde yapılacak.
Kent Konseyi bölümünü hazırlattığını belirten Başkan Şahin, "Hepimiz Bafra için çalışıyoruz. Bafra`da potansiyel çok ama onu harekete geçirmek için bir şeyler yapmalıyız. Bu arkadaşımızın uzmanlık alanı bu iş. Samsun`da birçok projenin arkasında Eyüp Elmas var. Eğer onu burada tutabilirsek Bafra için çok güzel olacak diye düşünüyorum." dedi.
Proje ofisi ile Bafra`nın potansiyellerinin harekete geçirilmesi ve ilk 10 yılın planlanması hedefleniyor. 

BELMEC

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`ya Kalkınma Ofisi Kuruluyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0