SPOR

Bafraspor Kongresi Ertelendi

 
 1732
Bafraspor Kongresi Ertelendi - Bafra Haber- Yalçın Köse / Bugün yapılması planlanan Bafraspor kongresi çoğunluğun sağlanamamasından dolayı 21.06.2014 Cumartesi günü saat 12.00`a ertelendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / Bugün yapılması planlanan Bafraspor kongresi çoğunluğun sağlanamamasından dolayı 21.06.2014 Cumartesi günü saat 12.00`a ertelendi.

Kongre için Bafraspor Kulüp tesislerine gelen Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş yaptığı açıklamada aday olmayacağını belirterek konuşan bir sürü insanın olduğunu ancak kongreye kimsenin gelmediğini ifade etti.

Hüseyin Çamaş yaptığı açıklamada şöyle söyledi:

14 Haziran 2014 cumartesi günü olan kongremize kulüp başkanı olarak gelmiş bulunmaktayım. Şuanda gördüğüm kadarıyla içeride hiçbir yoğunluk yok ve her hangi bir adayda yok. Belli bir bekleme süremiz var o bekleme süresini doldurduktan sonra kongre 21 Haziran Cumartesi gününe sarkacak.  Biz bunu aşağı yukarı 10 günden beri basın yoluyla kongre tarihini duyurduk. Şuana kadar gördüğüm kadarıyla her sene olduğu gibi konuşan bir sürü isim var ama kongreye kimsenin geldiği dahi yok. Kısacası bizim aday olmaya gelenlerin önünü keseğimiz veya engelleyeceğimiz bir pozisyonumuzda yok, bazı köşe yazılarının köşelerinde yazdığı gibi.

Burası herkese açık olan bir yer İsteyen ekibini kurar. Ben başkan adayı değilim. Bunu yaşadığımız 12 kongrede de söyledim. Yönetim bu zamana kadar öyle yada böyle bizim üzerimize kaldı.

Yazanlar, çizenler buraya gelen adamlara biz engel olmadık.  Gelsinler yapsınlar bizde bilgimiz doğrultusunda faydalı olabileceğimiz bir ortam varsa herkese elimizden gelen yardımı yaparız. Ama maalesef hep aynı senaryoyu yaşıyoruz.   Ancak bu senaryo bu şekilde gerçekleşmeyecek. İnşallah bu sefer kayyuma kalmazda birileri gelir.

Önümüzde bir hafta gibi uzun bir süreç var. Ben şahsım adına Bafraspor`un sahipsiz kalmayacağını düşünüyorum.  Onun için bu işin içerisinde olabilecek insanlara bir birlik altında bir çatı altında birleşmeye davet ediyorum.  Güzel bir yönetim yapsınlar ve Bafraspor`a sahip çıksınlar.

Bafraspor`un inşallah daha iyi güzel günlere geleceğine inanıyorum bunun içinde bütün Bafralı futbolseverlerin Bafra halkının bu işe destek vermesini istiyorum. Burada sadece bir öncü lazım inşallah bir öncü bulunur, bunun etrafında kilitlenilir ve Bafraspor layık olduğu yere, daha yukarılara çıkar.

Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli. Bu süreç içerisinde de mutlaka birilerinin Bafraspor`a sahip çıkacağına inanıyorum ama benim tek ricam benim başkanlığım döneminde beni eleştiren insanlar, yazan, çizen, ismi geçen,  tamam eleştiriye karşı değiliz ama geleceksin bunun cevabını kongrede vereceksin.  Adaysan gelip seçime gireceksin ama Bafraspor`un ismini kullanarak şov yapmayacaksın.

Beni Samsun basınından arıyorlar çoğunun telefonlarına cevap vermiyorum. Benim öyle bir amacım yok ki. Ama burada yok aday olacakmış yok olmayacakmış, onun ismi, bunun ismi geçiyor. Önemli olan o ismi geçen insanların cumartesi günü gelip listeleriyle burada olmaları. İnşallah önümüzdeki hafta mali kongremizi de yapacağız. Gerekli açıklamalarımızı da yapacağız. İnşallah cumartesi günü görevi birisine layıkıyla devrederiz diyorum. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafraspor Kongresi Ertelendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0