GÜNDEM

Bafralılar, Fırat İçin Yürüdü

 
 2363
Bafralılar, Fırat İçin Yürüdü - Samsun'un Bafra ilçesinde Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık 500 kişi, Ege Üniversitesi`nde çıkan olaylarda Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesini yaptıkları basın açıklamasıyla protesto etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık 500 kişi, Ege Üniversitesi`nde çıkan olaylarda Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesini yaptıkları basın açıklamasıyla protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyelerine vatandaşlar da destek verdi. 
Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu yaptığı basın açıklamasında, "Geçen yıldan bu yana PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu kaybettiğimiz bu ikinci şehidimiz. İçimizden çok şey söylemek geliyor ancak boğazımızda düğümlenip kalıyor. Daha Cengiz Akyıldız'ın açısı taptaze iken, 2 gün önce Fırat kardeşimizi alçakların saldırısı sonucu kaybettik" dedi.
Basın açıklamasının ardından açılan büyük Türk Bayrağı arkasında toplanan kalabalık Belediye Caddesi istikametinden Bafra Meslek yüksek Okulu'na kadar yürüdü ve sloganlar attı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralılar, Fırat İçin Yürüdü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0