GÜNDEM

Bafralı Voleybol Hakem Ve Gözlemcileri Seminerde

 
 760
Bafralı Voleybol Hakem Ve Gözlemcileri Seminerde - Türkiye Voleybol Federasyonunun 2014-2015 yılı Eğitim programında yer alan Uluslararası, Uluslararası aday, Ulusal, Ulusal aday hakem ile Ulusal Gözlemci Seminer ve Klasman Belirleme Sınavları Ankara, Adana, Bursa, İstanbul, Diyarbakır, Muğla ve Tokat olmak üzere 7 ilde yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Voleybol Federasyonunun 2014-2015 yılı Eğitim programında yer alan Uluslararası, Uluslararası aday, Ulusal, Ulusal aday hakem ile Ulusal Gözlemci Seminer ve Klasman Belirleme Sınavları Ankara, Adana, Bursa, İstanbul, Diyarbakır, Muğla ve Tokat olmak üzere 7 ilde yapıldı.

Seminere Bafra'dan Onur Gündüz, Cengiz Coşkun, Mahmut Cemal Ergun gibi antrenör, hakem ve gözlemciler de katıldı.

1.Grup Hakem ve Gözlemci Gelişim Semineri ( Amasya, Artvin, Bayburt, Çorum, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kayseri, Ordu, Rize Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Yozgat) 17 ilden 28 Gözlemci ve 92 Ulusal Hakem olmak üzere toplamda 120 kişinin katılımları ile 29-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Tokat ilinde gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Başkanı Ümit Sokullu, Merkez Hakem ve Gözlemci Eğitim Kurulu Üyesi Aziz Yener, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi İbrahim Tarun, Merkez Hakem ve Gözlemci Eğitim Üyesi Suat Koçer, Spor Şube Müdürümüz Oktay Düzen, Gözlemci ve hakemlerin katılımlarıyla gelişim seminerinin açılışı 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Adnan Menderes Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve Müteakiben okunan İstiklal Marşı ile başlayan Gelişim Semineri'nin açılış konuşmasını Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar yaptı. Açılış Konuşmasının ardından Gelişim Semineri Programı Ümit Sokullu, Suat Koçer ve Suat Carlı tarafından hazırlanan sunumlar eşliğinde devam etti.

Hakem ve Gözlemci Gelişim Semineri, 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü Tokat İl Müdürlüğü tesislerinden, Ali Yücel Spor Salonu'nda ve 31 Ağustos 2014 Pazar günü 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Adnan Menderes Konferans Salonu'nda yapılacak eğitimlerle sona erdi.

Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Voleybol Hakem Ve Gözlemcileri Seminerde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0