SPOR

Bafralı Taekwandocuların Büyük Başarısı

 
 811
Bafralı Taekwandocuların Büyük Başarısı - Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetlerinde Bafra Taekwondo Spor Kulübü sporcuları, 7 Altın 3 Gümüş ve 5 adet de Bronz madalya aldı.
Bafra Haber

 |  - Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetlerinde Bafra Taekwondo Spor Kulübü sporcuları, 7 Altın 3 Gümüş ve 5 adet de Bronz madalya aldı.

Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Çerçevesinde, 23-24 Şubat 2015 tarihleri arasında, Samsun Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda yapılan, Yıldız ve Gençler Bay ve Bayanlar İl Seçmeleri Müsabakalarını, Bafra Taekwondo Spor Kulübü sporcuları, 7 Altın 3 Gümüş ve 5 adet de Bronz Madalya ile tamamladı.

Bu sonuçla Bafralı sporcular, Türkiye Grup Müsabakaları'na 8 sporcu ile katılmaya hak kazandılar. 37 kiloda Taha Yasin Seven birinci, + 68 kiloda Filiz Özdemir birinci, 78 kiloda Mustafa Deli birinci, 55 kiloda Doğanay Şavkın birinci, + 78 kiloda Semih Emirzeoğlu birinci, 68 kiloda Zeynep Köse birinci ve + 78 kiloda Eyüpcan Şahin iseikinci olarak Bafra adına büyük bir başarıya imza attılar. Ayrıca

44 kg Sıla Kara ikinci

41 kg Beyzanur Kızıl ikinci

+ 59 kg Zeynep Arslan üçüncü

46 kg Tuğçe Demir üçüncü

57 kg Gürkan Demirci ikinci olarak Bafra'nın yüz akı oldular ve antrenörleri Hakan Emirzeoğlu'nun bu emeklerini, taçlandırdıkları madalyalar ile boşa çıkarmadılar. Bizler de Bafralı Taekwandocu sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Taekwandocuların Büyük Başarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0