GÜNDEM

Bafralı Sporcu Mustafa Açıcı Muaythai Türkiye Şampiyonu

 
 143
Bafralı Sporcu MustafaAçıcı Muaythai Türkiye Şampiyonu - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafralı olup Bolu adına dövüşen Muaythai sporcusu Mustafa Açıcı Türkiye Şampiyonu oldu.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafralı olup Bolu adına dövüşen Muaythai sporcusu Mustafa Açıcı Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Muaythai Federasyonunun 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Söke Belediyesi`nin katkılarıyla organize edilen Minikler, Yıldızlar, Gençler Muaythai Türkiye Şampiyonası sona erdi.

28 Ocak "" 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Söke İlçesi Spor Salonu`nda yapılan Türkiye Şampiyonasına 81 ilden yaklaşık 2000 sporcu, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 120 hakem, 15 yönetim kurulu üyesi, 20 organizasyon kurulu üyesi ve 50 teknik kurul üyesi katılmıştır.

Şampiyonanın son gün yapılan Final müsabakalarının ardından dereceye giren sporcuların madalyaları Balıkesir Vali Yardımcısı Fatih Kocabaş, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Federasyon Başken vekili Hasan Yıldız,Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü A.Turan Gönen ve federasyonun icra kurulu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törenle dağıtıldı.

Mustafa Açıcı bir paylaşımsitesinde başarısı hakkında şunları yazdı:

"28 ocak 7 Şubat`ta Aydın`da yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonası`nda aldığım şampiyonluk için mesaj atan, arayıp tebrik eden herkese teşekkür ederim. Ne kadar da Bafralı olsam da üniversite için Bolu`da olduğum için derecem Bolu adına gelmiştir.

Üstümde çok hakkı ve emeği olan, maddi manevi sürekli arkamda olan sayın Ahmet Kurt hocama , Hasan Akyüz hocama, Recep Kaan Aydoğdu hocama, abilerime, hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünlere gelebildiysem üzerimdeki emeğiniz sayesindedir."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Sporcu Mustafa Açıcı Muaythai Türkiye Şampiyonu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0